• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.S.

13.02.2018

20:19

GONČARENKO ŽALI ZA ŠANSAMA: Mogli smo više...

Crvena zvezda

GONČARENKO ŽALI ZA ŠANSAMA: Mogli smo više...

Podeli vest

Trener fudbalera CSKA iz Moskve Viktor Gončarenko žali posle utakmice sa Crvenom zvezdom (0:0) za propuštenim šansama i smatra da je njegov tim mogao bolje da prođe u Beogradu

- Žao mi je što nismo bolje iskoristili šanse, jer imamo igrače u napadu koje su za to sposobni. Što se tiče odbrane, dobri smo bili. Bilo je dosta tenzija pred oba gola. Sprečili smo Zvezdu da razvije još nekoliko kontri - bili su prvi utisci Gončarenka posle meča.

On je istakao da će oprezno njegov tim ući u revanš u sredu, jer je Zvezda do sada u Evropi pokazala da zna kako da se brani, ali i kako, kad zatreba, da napadne.

Uzimajući u obzir igru u Ligi Evrope, Zvezda zna da se brani. Mečevi protiv Sparte i Krasnodara su pokazali da može i da napada. Istu igru kao u poslednjih 25 minuta ćemo videti i u Moskvi, ali mi ćemo morati da budemo odlučniji pred Zvezdinim golom - naglasio je Gončarenko.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nije ti dobro

pre 6 godina

kojim sansama... pa Radonjic igra za nas?

e jeste

pre 6 godina

imali sanse... Le Telek, Krsticic,Radonjic.... bas ste imali puno sansi????

Glodaru

pre 6 godina

A koliko sansi su imali oni? Pa nije to JelenToleKokeza liga da se stvara 20 sansi i ubaci 2-3 gola... Da pratis najjace lige evrope i derbije, a kamoli zavrsnice LS ili LE znao bi da se u teskim evropskim utakmicama i derbijima igra tvrdo sa malo sansi... Iz 3 sanse mora da se da makar 1 gol... Ipak je to CSKA uvek u vrhu Ruske lige, stalni ucesnik LS ili LE, osvajac LE pre par godina, itd... a ne neki tamo Plzenj kojem je ovo istorijski uspeh... Svakako, srecno veceras i vama i da ostvarite makar ovakav rezultat

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija