• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

13.02.2018

22:28

UEFA NIJE DOZVOLILA MINUT ĆUTANJA ZA GLOGOVCA! Zvezda, ipak, neće zaboraviti preminulog glumca

Crvena zvezda

UEFA NIJE DOZVOLILA MINUT ĆUTANJA ZA GLOGOVCA! Zvezda, ipak, neće zaboraviti preminulog glumca

Podeli vest

Evropska fudbalska unija (UEFA) nije dozvolila da meč izmedju Crvene zvezde i moskovskog CSKA (0:0) počne minutom ćutanja za preminulog glumca Nebojšu Glogovca

Kako je novinarima rečeno u klubu, Zvezda će za glumca koji je bio poznat kao veliki zvezdaš minut ćutanja održati na utakmici protiv Javora u Superligi Srbije koja je na programu narednog vikenda. 
Glogovac je umro u petak, 9. februara, u Beogradu, posle kratke i teške bolesti, u 48. godini. 

Utakmica između fudbalskih klubova Crvena zvezda i CSKA počela je minutom ćutanja za poginule u padu aviona u Moskvi. Avion se srušio u ponedeljak nedugo posle poletanja s aerodroma Domodedovo i tom prilikom je poginulo 65 putnika i šest članova posade.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
STELA

pre 6 godina

Ja razumem da se igralo u Moskvi pa minut cutanja za ove sto su poginuli. Ali to nama nista ne znaci (ok zao nam je) ali je nas covek umro i zelimo da ga ispostujemo... Sta zna UEFA kako se postaje sampion!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija