• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sport-express

14.02.2018

10:37

RUSI OCENJUJU: Bez dvojice lidera, Zvezda je skroman tim!

Crvena zvezda

RUSI OCENJUJU: Bez dvojice lidera, Zvezda je skroman tim!

Podeli vest

Ruski mediji ocenjuju da je Crvena zvezda imala bolje šanse za pobedu od CSKA u utorak uveče na "Marakani" (0:0), ali istovremeno konstatuju da su crveno-beli vrlo skroman tim

Izveštaj ruskog Sport ekspresa je istakao da je Crvena zvezda dočekala CSKA bez dvojice lidera na terenu i da je bez njih, ekipa dosta slabija.

- Zvezda je igrala bez dvojice lidera: jedan je otišao iz kluba (Kanga), a drugi je povređen (Boaći). Činjenica je da su crveno-beli skroman tim. Dovoljno je reći da se Donald i Le Talek nisu naigrali u Mordoviji, kao ni Rodić u Volgi i Krilima Sovjetov, a ovde su lideri ekipe - piše Sport ekspres.

Ipak, tim CSKA je dobio vrlo loše ocene za izdanje u Beogradu. Samo je golman Akinfejev bio potpuno na visini zadatka i donekle komandant odbrane Berezucki, kao i Natko u sredini terena.

Ruse, ipak, brine vrlo nekonkretna igra "armejaca". Tim iz Moskve je mnogo puta došao do šesnaesterca Zvezde, ali dalje nije mogao, često birajući preterano komplikovana rešenja u završnici.

- Pred revanš 21. februara takva situacija u ofanzivi je alarmantna - tvrdi Sport ekspres.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija