• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.02.2018

18:38

(FOTO) NOVI SKOK ZVEZDE! Crveno-beli popravili plasman na UEFA listi!

Crvena zvezda

(FOTO) NOVI SKOK ZVEZDE! Crveno-beli popravili plasman na UEFA listi!

Podeli vest

Posle remija Crvene zvezde i CSKA iz Moskve (0:0) u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope, crveno-beli dodatno su popravili plasman na UEFA rang listi klubova

Zvezda je došla na 116. mesto i iza sebe ostavila timove poput Lila, Bordoa, Rozenborga...dok je Partizan je nakon dobrih rezultata na inostranoj sceni došao do 80. pozicije, pa su iza srpskog šampiona ostali Inter, Dinamo Moskva, Sautemotpon, Vest Hem

Zahvaljujući ulasku u grupnu fazu, potom i plasmanu u šesnaestinu finala a zatim remiju sa CSKA (0:0) Zvezda je zabeležila najbolji plasman na rang listi Evropske kuće fudbala u poslednjih 12 godina! Crveno-beli su evropsku sezonu započeli na 195. poziciji UEFA rang listi, a trenutno se nalaze na 116. mestu, što znači da su napredovali za  79 mesta. 

Skok u odnosu na početak sezone zabeležio je i Partizan, koji je u 2017. bio na 121. mestu, dok je sada 80, kao i nakon plasmana u šesnaestinu finala LE! A, crno-bele tek očekuje dvomeč sa Plzenom u šesnaestini finala Lige Evrope. 





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija