• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

17.02.2018

12:36

BOLJI SMO OD PARTIZANA, A IMAMO I BOLJE NAVIJAČE! Borjan pecka ljutog rivala!

Crvena zvezda

BOLJI SMO OD PARTIZANA, A IMAMO I BOLJE NAVIJAČE! Borjan pecka ljutog rivala!

Podeli vest

Crvena zvezda pred prolećni deo šampionata prva je na tabeli, ima devet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan, a golman Milan Borjan je uveren da će crveno-beli tu i ostati i nakon pobede bodova

- Bolji smo od Partizana, a imamo i bolje navijače. Zasluženo smo na prvom mestu i verujem da ćemo tu i da ostanemo. Mi smo Zvezda, ne treba da se plašimo, neka se drugi pribojavaju našeg kvaliteta - kazao je za Žurnal Milan Borjan. 

Ipak, poučeni lošim iskustvom iz prošlog prvenstva, kad su posle podele bodova u plej-ofu izgubili trofej, oprezni su crveno-beli.

- Čeka nas podela bodova, zato gledamo kao da počinje novo prvenstvo i svesni smo da jedan kiks može da promeni sve. Daćemo sve od sebe da ga ne napravimo i eventualno do plej-ofa povećamo prednost. Želimo duplu krunu i spremni smo da ne dozvolimo da se ponovi neprijatno iskustvo od prošle sezone - istakao je golman Crvene zvezde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija