• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.02.2018

15:02

"ARMEJCI" IMAJU DVE OPCIJE! Gončarenko: Ili odmah krećemo u juriš, ili...

Crvena zvezda

"ARMEJCI" IMAJU DVE OPCIJE! Gončarenko: Ili odmah krećemo u juriš, ili...

Podeli vest

Trener moskovskog CSKA Viktor Gončarenko smatra da 0:0 iz prvog meča više odgovara njegovom timu nego Crvenoj zvezdi

Prvi meč šesnaestine finala Lige Evrope u Beogradu prethodnog utorka završen je bez golova.

- Treba da znate da je rezultat 0:0 najneprijatniji za ekipu koja gostuje u revanšu. Statistika pokazuje da ekipe koje igraju revanš kod kuće češće prolaze dalje. Ipak, moramo da budemo svesni da je protivnik jako opasan i da ume da igra na kontranapade. Imaju jako dobro postavljenu igru - rekao je Gončarenko za ruske medije.  

On je istakao da će "armejci" napasti rivala, ali da još nije odlučio na koji način će to uraditi.

- Jasno je da ćemo na našem terenu morati da napadnemo, ali moramo da vodimo računa da rival ne iskoristi svoje najveće prednosti. Postoje razne opcije: da napadnemo od prvog minuta ili da postepeno povećavamo pritisak tokom utakmice. Videćemo... Važno je da ispravno odgovorimo na ono to se desilo u prvoj utakmici - objasnio je trener Moskovljana.

Veliki problem za CSKA biće odsustvo Aleksandra Golovina, koji je suspendovan zbog žutih kartona.

- Njegovu dozu kreacije na sredini terena je veoma teško nadoknaditi, ali pokušaćemo - istakao je Gončarenko. 

ZVEZDA SPREMNA ZA MOSKOVSKI FRONT: Ne bojimo se ruske zime!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija