• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Stevanović

20.02.2018

16:10

IGRAMO ZA ZVEZDU, NAVIJAČE, ZA SRBIJU! Milojević: Napašćemo CSKA, nismo vežbali penale!

Crvena zvezda

IGRAMO ZA ZVEZDU, NAVIJAČE, ZA SRBIJU! Milojević: Napašćemo CSKA, nismo vežbali penale!

Podeli vest

Napadačku igru, bez kalkulicija kao i obično najavio je Vladan Milojević pred deul sa CSKA u Moskvi (sreda, 18.00) i dodao da crveno-beli nisu vežbali penale

- Utakmicu koju smo igrali protiv CSKA i ovu u sredu gledamo kao i sve ostale. Borićemo se za grb Zvezde, za naše navijače, da prezentujemo i klub i Srbiju na najbolji mogući način. Igramo protiv iskusne ekipe, učesnika Lige šampiona, igrali su fenomenalno. Naše je da odigramo na najboljem mogućem nivou i nemam dilemu da će moji igrači to da urade - kazao je Milojević.

Neće biti laki uslovi za igru, pošto se predvođa da će u sredu biti "-13" stepeni u Moskvi. Spekulisalo se čak i o mogućem odlaganju utakmice, što je iznenadilo trenera crveno-belih.

- Možda je tačno da je CSKA više navikao na zimu, ali kakvi su uslovi za njih, takvi su i za nas. Verujem da će uslovi biti teški, ali gledaćemo da se što bolje prilagodimo terenu. Nisam upoznat sa informacijom da se razmatra odlaganje ili pomeranje. Mi se spremamo kao da će se igrati u sredu i nadam se da će se igrati. Hipotetički, šta god UEFA da odluči, mi ćemo morati da se prilagodimo

Kao i u prvoj utakmici, Milojević najavljuje juriš na gol Moskovljana.

Prepuštamo im ulogu favorita

Nenad Krstičić kaže da su igrači pred revanš sa Moskovljanima puni samopouzdanja.
- Još pre početka kvalifikacija, šef nam je ulio sigurnost. I zaista se tako ponašamo. Isto je i sad, možda smo malo više sigurni u sebe posle prve utakmice sa CSKA. Recimo da je ovaj protivnik otprilike težak kao i protivnici sa kojima smo odmerali snage u grupi. Ali eto, prepustićemo njima ulogu favorita, a mi ćemo igrati našu igru. Atmosfera u ekipi je odlična. Zima. Kako nama, tako i njima. Ko zna šta bi moglo da presudi meč. Mnogo je faktora. Ali šta god da bude - valjda će presuditi u našu korist.

- Da li je bolje igrati na strani ili kući, je li bolji ovaj ili obaj rezultat... To su kalkulacije i na ovom nivou fudbala nisu poželjne. Uvek igramo napadački. Pokušaćemo da pobedimo, znam da gol u gostima vredi duplo, ali neću da moji igrači tako razmišljaju. Igraćemo kao da je samo jedna utakmica, ova u Moskvi.

Nada se Milojević da se utakmica neće rešavati penalima.

- Nismo vežbali penale. Ne znam sad da li bih bio zadovoljan da se utakmica rešava penalima. Što se kontranapada tiče, pa ne igramo mi tako što hoćemo, nego što imamo i protivnika koji je na terenu. Da smo sami na terenu, igrali bismo drugačije. Voleli bismo mi da možemo naterati protivnika da ide na kontranapade. Videćete u četvrtak kako ćemo igrati - poručio je trener crveno-belih.

Nije želeo trener Zvezde da izdvoji nekoga posebno iz ekipe Moskovljana.

Ceo tim CSKA je jak, jaki su kao kolektiv, ali nemam običaj da izdvajam pojedince. Najveća opasnost nam preti od njih kao tima - jasan je Milojević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija