• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.02.2018

19:03

(VIDEO) ZVEZDA LOVI NAJBOLJEG IGRAČA ESTERSUNDA! Samah Godos i na meti Anderlehta!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDA LOVI NAJBOLJEG IGRAČA ESTERSUNDA! Samah Godos i na meti Anderlehta!

Podeli vest

Fudbaler švedskog Estersunda Samah Godos na meti je Crvene zvezde, prenose švedski mediji

Crveno-beli su završili evropsko epizodu ove sezone u šesnaestini finala Lige Evrope, a u klubu po svemu sudeći već sada razmišljaju o narednoj sezoni.

Upravo zbog toga, već se razmišlja o pojačanjima na "Marakani", a jedna od igrača koji je zapao za oko crveno-belima je najbolji igrač Estersunda Samah Godos.

Reč je o momku rođenom 1993.godine koji podjednako dobro može da igra na pozicijama ofanzivnog veziste i napadača.

Godos je ove sezone blistao u dresu švedskog kluba, koji je baš kao i Zvezda takmičenje završio u šesnaestini finala Lige Ervope, gde je eliminisan od Arsenala.

Veliko je pitanje da li crveno-beli imaju para za Iranca, za kojeg se interesuje i Anderleht.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17