• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.02.2018

08:49

JA SAM KRIV ZA PORAZ! Alimpijević preouzeo odgovornost za debakl Zvezde

Crvena zvezda

JA SAM KRIV ZA PORAZ! Alimpijević preouzeo odgovornost za debakl Zvezde

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević preuzeo je odgovornost za težak poraz crveno-belih od Bamberga

Šampion Srbije i ABA lige je u 23. kolu Evrolige razbijen u Nemačkoj - 86:62.

- Čestitam Bambergu na pobedi, bili su agresivniji, koristili su male faulove pametnije od nas. Takođe, za nama je loš period i moja je odgovornost zašto smo izgledali ovako loše. Moramo naći izlaz iz ovog lošeg perioda što je brže moguće - rekao je Alimpijević.

Crveno-beli se evidento još nisu oporavili od šoka i poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća od Partizana proteklog vikenda.

- Do ponedeljka pre Kupa izgledali smo kao jedna ekipa, a od odlaska na Kup kao sasvim druga. Očigledno da iz tog perioda nismo izašli i odgovornost je na meni što smo ovako izgledali - istakao je mladi stručnjak.

Na pitanje da li je zabinut zbog loše forme nosilaca igre pred plej-of ABA lige, Alimpijević je rekao da je pred njegovom ekipom važnih nedelju dana.

- Imamo u petak utakmicu sa Unikahom u Beogradu, imamo vremena da se vratimo treninzima i da pokušamo da budemo što bolji. Pokušaćemo da se kroz trening vratimo u bolji ritam, u onaj ritam u kojem smo bili pre ovog lošeg perioda. Odmah posle toga se njastavlja ABA liga, u kojoj moramo biti pravi i nemamo pravo na grešku - zaključio je Alimpijević. 

BAMBERG RAZBIO ZVEZDU! Debakl crveno-belih posle poraza u finalu Kupa!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija