• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.02.2018

12:59

MILOJEVIĆ O OSTANKU U ZVEZDI: Nije trenutak, neću da se pravi fama oko toga!

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ O OSTANKU U ZVEZDI: Nije trenutak, neću da se pravi fama oko toga!

Podeli vest

Trener Crvena zvezde Vladan Milojević rekao je danas da ima još mnogo vremena i da ne želi da se "pravi fama" vezana za njegov ugovor sa tim fudbalskim klubom

Milojević je letos preuzeo crveno-bele sa kojima je stigao do šesnaestine finala Lige Evropa. To je bio prvi put posle 25 godina da je Crvena zvezda nastupila u nekom evropskom takmičenju u drugom delu sezone.

- Ne bih voleo da se oko toga pravi bilo kakva fama. Sešćemo i razgovarati. Ja sam najmanji problem. U ovom trenutku me interesuje samo ekipa, uvek sam bio timski igrač i nisam gledao lični interes. Gledaću samo interes i dobrobit Crvene zvezde - rekao je Milojević novinarima.

Crvena zvezda, takođe, pod njegovim vođstvom, posle 23 kola srpskog prvenstva ima devet bodova više u odnosu na drugoplasiranu ekipu u Super ligi Srbije.

Milojević nije želeo da govori o eventualnom produžetku ugovora koji ističe na leto.

- Ne bih da pričamo o tome, nije trenutak... Ne bih voleo da nešto vezano za mene poremeti ekipu. Ja sam najmanji problem, uvek sam bio najmanji problem - istakao je trener crveno-belih.

Vladan Milojević je dodao da zasluge za uspehe ove sezone ne pripadaju samo njemu, već igračima i stručnom štabu i da su svi u klubu predano radili da se postignu dobri rezultati.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija