• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ekspres

24.02.2018

16:23

ŠEKI ISPLJUVAO DŽAJU: Nije ni među 10 najboljih naših igrača svih vremena! Obogatio se od prodaje fudbalera!

Crvena zvezda

ŠEKI ISPLJUVAO DŽAJU: Nije ni među 10 najboljih naših igrača svih vremena! Obogatio se od prodaje fudbalera!

Podeli vest

Druga zvezdina zvezda Dragoslav Šekularac žestoko je ispljuvao treću zvezdinu zvezdu Dragana Džajića i rekao da je čista laž priča da je on najbolji jugoslovenski igrač svih vremena

Šekularac i Džajić odavno nisu u dobrim odnosima, a legendarni Šeki je u intervjuu za Ekspres žestoko isprozivao nekadašnjeg saradnika.

- Mi smo proglasili Džajića najboljim fudbalerom u istoriji, a on ne može da uđe ni u 10 najboljih! To garanutjem. Hajde, kažite mi? Zašto ga Real nije hteo? Gde je to on igrao? Protiv koga je on to igrao? Najbolji fudbaleri u Zvezdinoj istoriji su Rajko Mitić i Bora Kostić, a najbolji jugoslovenski Bernard Vukas i Josip Skoblar - zagrmeo je Šekularac.

On je istakao da Džajića kao uspešnog funkcionera Zvezde ne bi bilo da nije bilo Vladimira Cvetkovića.

Generalni direktor Crvene zvezde Vladimir Cvetković Cvele je bio radan čovek i za njega ne mogu da kažem nijednu ružnu reč. Da nije bilo njega, ne bi bilo ni Džaje - poručuje Šekularac.

Nekadašnja "desetka" crveno-belih je isprozivao Džajića i zbog načina kako se obogatio.

Nemojte da mi kažete da je Džajić postao bogat zato što je radio u Njujorku ili Parizu ili je igrao fudbal. Postao je bogat zato što je prodavao igrače Zvezde i bio na položaju koji sam mu ja omogućio - tvrdi Šekularac.

Na kraju, Šeki je otkrio i šta ga toliko tišti pa ne podnosi Džajića.

- Kada je Džajić postao rukovodilac u Zvezdi, smatram da nije bio korektan prema meni. Da li je kod njega postojala ljubomora ili nešto, ne znam. Prvu grešku je napravio kada je uplaćivao doprinose za penziju. Meni je kupio najmanju penziju, a plaćala je Crvena zvezda. Trebalo je da bude i moja penzija ista kao njegova. Međutim, moja je 41.000, a njegova je nekoliko puta veća - istakao je Dragoslav Šekularac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vix

pre 6 godina

Seki je najbolji i dan danas.... velika legenda za razliku od dzajica.... u pravu je sto posto.

Dingo

pre 6 godina

Ovo dovoljno govori o samom Šekiju i ništa više. Kolikio je bio sjajan fudbaler toliko je nizak kao čovek a što sada ne priča o svojim bahanalijama i brisanju cipela sa novčanicama i jurnjavu lakih žena i devojaka. Pametniji je kada ništa ne progovara .

Pera Bandera

pre 6 godina

E moj Šeki, drag si mi iako ti penzija nije takva da bi sa novčanicama brisao cipele kao nekada! Ipak, trebalo je da se nešto malo i prištedi, zar ne???

Miroslav

pre 6 godina

Šeki svaka ti čaast kao igraču (neviđenom) ali ne seri za DŽaju! Prokocko si ti i propio svoju lovu i više nego što si zaradio. Živeo si bahato za ono vreme. Danas kad bi neko od fudbalera živeo tako bahato kao ti nekad, nebi igrao ni u opštinskoj ligi. Ni jedan trener ga nebi hteo u timu.

mica

pre 6 godina

Seki! Tvoj izbor je subjektivan. Od svih strucnjaka fudbalske igre, nebi nasao nekoga da se sa tobom slaze. I mi laici, koji pratimo i pamtimo neka druga vremena naseg fudbala, ne bi se slozili sa tobom. To sto ti, svojevremeno, nisi iskoristio momenat da unovcis svoje znanje, je drga prica. Nije ti Dzaja kriv.

Gedža

pre 6 godina

Čovek je apsolutno sve u pravu. Propast zvezde i dominacija partizana počinje sa predsednikovanjem lažne legende. Sve čega se dohvatio je uništio,sem svog bankovnog računa. Infrastrukturu,omladinsku školu i sve drugo, pa jedini smo klub na svetu koji nema svoj normalni kutak i trening centar.

Beli

pre 6 godina

Onladinsku skolu? Ti nemas pojma o zvezdi. Zvezda nikada nije imala dobru skolu. Al bilo je pojedinaca koji su isplivali kao recimo jugovic. inace , upravo za vr.eme dzaje izbaceni su stankovic vidic i citava generacija: stojkovic basta jankovic kovacevic milovanovic lukovic. Tako da sto se tice skole dzaja je nije mogao unistiti jer je nije ni bilo. Dzaja je i spasio marakanu da ne bude delta siti. Dzaja kad je odlazio zvezda je bila u dugu 800 hiljada evra i ostalo je da se naplati za vidica. Ostali su igraci sa ugovorom do 2008 basta stojkovic lukovic kovacevic jankovic itd. Zigic nam je bio u rkipi. Nije kriv dzaja sto ga piksi nije prodao birmingemu za 12 milki vec rasingu za sest.

Jovan

pre 6 godina

Seki, ne brukaj se pod stare dane. I jedan i drugi ste legende Zvezde i srpskog fudbala. Ne nasedaj na provokacije

Gipsani

pre 6 godina

Zvezdani trenuci fudbala kao planetarne igre su kada je Džajić vozao Kamača u Beogradu, šv- edsku reprezentaciju u Zagrebu. Ali Džajic je i kao funkcioner doveo Zvezdu i srpski fudbal do zvezda kada je uzela Kup šampiona i bila prvak sveta! Otkud sad ovo osporavanje? Čuj, Skoblar, Vukas! Jadno!

tosa

pre 6 godina

Bravo Šeki. Isto mislim. Džaju su proglasili za najboljeg, oni koji ga nikad nisu ni gledali. Po meni iz te generacije i Kule je bio bolji igrač. A tek Piksi i Savićević! Pa svi mi koji pamtimo to vreme, znamo kakva je frka bila da mu pronađu napolju klub da uzme neku marku.

Beli

pre 6 godina

Nije bila frka , vec nije imao dovoljno godina da ide. To je pod jedan. Pod dva je da je i bastiji kad je dosao po danasnjim ekonomskim standardima bio bi jedan od najplacenih igraca.

Gogi

pre 6 godina

Seki je u pravu.Pogledajte samo Zigicev transfer,gde je Dzaja potpisao da prodaju od njegovog transfera dele Zvezda i njegov menadzer Stojadinovic na ravne casti,po pola.Gde to ima,i sta se iza toga krije prosudite sami,samo znam da to nije radjeno u interesu Zvezde.Isto kao i sada pise u novinama Zvezda produzila ugovor sa firmom Gasprom za 4 mil.evra,a dosadasnji je bio po 4,5 mil.po godini.Ko koga kere...?

Beli

pre 6 godina

I to ti je dokaz. Aj sad ovako. Jel ga dzajic prodao? Nije. Nije dzajic kriv sto ga piksi nije prodao birmingemu za 12 vec rasingu za sest. Plus piksi je prodao celu generaciju koji su imali petogodisnje ugovore jankovica stojkovica kovacevica bastu lukovica itd .

Istina

pre 6 godina

Ne mogu da verujem sta vise ovaj Seki prica o Dzaji...pa upravo mu je Dzajic platio operaciju srca u Italiji,dok je bio na celu Zvezde i time mu spasao ili produzio zivot,ko kako hoce da kaze a ovaj ga pljuje u svakoj prilici.Nezahvalnik.Cak i da je sve u pravu,ako ti neko spasi zivot,dugujes mu bar zahvalnost i da ga ne uzimas u usta u negativnom kontekstu.

Borac rs

pre 6 godina

SVAKA CAST ZA KOMENTAR. NESTO SA SEKIJEM NIJE U REDU.

KataklizmaKomunizma

pre 6 godina

Brzo kod Kokeze i kod Toleta, dace ti 500 eura da blatis ZVEZDU i Terzu.....brzo,samo napred.....pa u kockarnicu i kladionicu.....ajd, sta cekas......folirant !

asid

pre 6 godina

Ne kažem, Šeki je bio izuzetan fudbaler ali Džajić nije medju deset najboljih fudbalera Jugoslavije nego medju deset najboljih svetskih fudbalera svih vremena a ubedljivo prvi tj. najbolji fudbaler Jugoslavije svih vremena i tako će ostati zauvek jer ga sigurno niko nikad neće pomeriti sa tog mesta!

jova

pre 6 godina

Šeki,tko je tebi dao svu mudrost,veću od svih Srba, sramota je što si pokazao svoju drskost prema Džajiću,on je legenda Crvene zvezde i ostaće, mesto da ga podržiš,ti ga srozavaš, vidim da u tebi nema istine ni pravde,i vidim kome pripadaš,brat ti je Ivković, i Obradović što se tiče penzije tvoje šeki,kolika ti je bila plata toliko ti je uplaćivan penziski staž,to proveri u Pio.ako ti je plata bila velika a uplaćivan staž manji i ako ti je to učinio Džajić onda si u pravu na ljutnju na njega, ali za tu stvar,a ne da nije bio dobar igrač.

goran

pre 6 godina

bogicevic je najbolje opisao dzaju kada je dolazio na trening i pozdravljao se sa saigracima recima ZDRAVO DJAJO DOKTORE I OSTALI TRKACI.

lala

pre 6 godina

Ko ti je kriv sto si svoj zivot prokockao dok je Dzaja pametno stedio. Mogao je on igrati gde je hteo u inostranstvu ali je voleo Zvezdu Sto ti nisi igrao u nekom poznatom klubu Sto sad ne brises cipele sa novcanicama popio si sve i kriv ti Dzaic.

k63

pre 6 godina

HVALA BOGU DA JE NEKO IMAO HRABROSTI DA TAKO NESTO IZNESE U JAVNOST I SUPROSTAVI SE ZVEZDINOJ MASINERIJI KOJA SVAKE GODINE " PROIZVEDE PO JEDNU ZVEZDU" KOJA U INOSTRANSTVU NEMA IZGLEDA DA IGRA NI U DRUGOJ LIGI

miki

pre 6 godina

Dragi moji da nije nepravda ucinjena prema Sekularcu mogao je da resi sve finasiske probleme ne samo svoje nego cele zvezde. Sto je Mesi danas to je Seki bio posle svetskog prvenstva u Cileu. Zbog njega su na kraju prvenstva kad su sastavljali tim sveta Pelea prebacili sa leve polutke na desnu jel je broj 10 bio rezervisan za Sekija.

Lala

pre 6 godina

Dragi su mi i jedan i drugi, ruzno je procitati da se legende naseg najbolje kluba ovako prozivaju po zutim stampama. Nismo mi partizai da se bijemo za funkciju kafe kuvarice, a za fitelju i brata da izdamo. Šeki Dzaja LEGENDE.

Kazimir

pre 6 godina

Karakter je luksuz koji ne moze svako sebi da priusti. Bahat i sujetan.Covek je zaboravio kakve je budalastine u mladosti pravio. Danas,svi drugi su krivi samo je on pametan.Jeste bio veliki fudbaler ali nije nikakav covek.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija