• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.02.2018

13:03

(VIDEO) RODIĆ PLESAO PO BLATU! Subotičani poveli, Pešić promašio penal, Zvezda preokrenula za 3 minuta!

Crvena zvezda

(VIDEO) RODIĆ PLESAO PO BLATU! Subotičani poveli, Pešić promašio penal, Zvezda preokrenula za 3 minuta!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Spartak sa 2:1 u meču 24. kola Superlige koji je odigran po vrlo lošem terenu na Gradskom stadionu u Subotici

Bilo je pitanje da li će meč biti odigran jer su klubovi smatrali da uslovi nisu fudbalski, ali je sudija Danilo Grujić bio neumoljiv. Spartak je poveo u finišu prvog dela pogotkom Đuričina, međutim Rodić je ekspresno sa dva gola za tri minuta do kraja poluvremena  preokrenuo i doneo trijumf Zvezdi. 

Zvezda je već u četvrtom minutu mogla do vođstva, ali je indisponirani Pešić sa bele tačke pogodio prečku. To ipak nije dekoncentrisalo crveno-bele koji su nastavili da prete golmanu Spartaka Ostojiću, koji je sa tri sjajne intervencije sačuvao svoj gol. Posle propuštenih šansi, crveno-beli su kažnjeni u 39. minutu meča kada je Đuričin doneo prednost Spartaku.

Ali, nisu stigli domaćini pošteno ni da proslave gol. Zvezda je za šest minuta s dva gola Rodića za tri minuta preokrenula na 2:1. Prvo je u 42. na asistenciju Milijaša glavom smestio loptu u mrežu, a u 45. je odlično reagovao na jednu odbijenu loptu i sa ivice kaznenog prostora pogodio za preokret. 

Rešeni da što pre završe posao crveno-beli su otvorili drugo poluvreme sa nekoliko odličnih šansi, ali su se ispromašivali Srnić i Milić i to uz neverovatnih situacija. U nastavku je Nemanja Nikolić umalo doneo izjednačenje Spartaku, imao je dve odlične prilike, ali je u oba slučaja bio neprecizan, pa nije bilo promene rezultata.   

SPARTAK - CRVENA ZVEZDA 1:2 (1:2)

Strelac: Đuričin u 39. minutu za Spartak - Rodić u 42. i 45. minutu za Zvezdu

Stadion: Gradski. Sudija: Danilo Grujić.

SPARTAK: Ostojić, Stojković, Tekijaški, Kerkez, Vukčević, Jočić, Glavčić,  Čečarić, Đuričin, Dieng (od 83. Lučić), Nikolić.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Gobeljić, Savić, Babić, Rodić, Jovičić, Krstičić, Srnić (od 88. Adžić), Milijaš (od 75. Račić), Milić (od 68. Ben), Pešić.

TOK MEČA:

Drugo poluvreme

Kraj meča!

90. Igraće se još dva minuta!

89'. Slobodan udarac za Zvezdu, Ben je šutirao, ali je Nikolić sprečio da lopta dođe do peterca Spartaka.

88'. Srnić odlazi na klupu, a nekoliko minuta će odigrati mladi Adžić.

82'. Gužva pred golom Spartaka, šutira je prvo Babić, pa Račić, ali ostaje 2:1 za crveno-bele. 

75'. Račić menja Milijaša, asistenta kod prvog gola crveno-belih.

73'. Oštar faul Srnića na Nikoliću. Grujić pokazuje žuti karton vezisti crveno-belih.

71'. Opet je Pešić uspeo da pobegne čuvarima, uputi loptu u peterac Spartaka, ali nema promene rezultata. Natrčao je Ben i šutirao vrlo loše.

68'. Izmena u timu Zvezde. Na terenu je Ben, dok na klupu ide Milić.

62'. Opet je u prilici bio Nemanja Nikolić. Sve je dobro uradio, odlično primio loptu, ali na kraju vrlo loše šutirao, lopta je otišla pored desne stative, pa ostaje 2:1 za Zvezdu.

60'. Šansa na drugoj strani. Nikolić je snažno šutirao, ali lopta ide preko gola.

55'. NEVEROVATNO! Pešić je bio u ulozi asistenta, Srnić je šutirao sa nekoliko metara od gola, ali je na vreme stigao neko od defanzivaca Spartaka i intervenisao.

51'. Mogao je Milić sada da donese crveno-belima prednost od dva gola. Išla je lopta u gol, ali je skoro sa gol linije uspeo da interveniše Kerkez.

50'. Pešić je želeo da asistira Srniću, koji nije stigao do lopte, pa ode ova šansa u nepovrat, a mogli su crveno-beli da povećaju prednost.

starsport

Prvo poluvreme

45'. GOL! PREOKRET U SUBOTICI - 2:1! Opet je strelac bio Rodić! Levi bek Crvene zvezde je sjajno reagovao na jednu odbijenu loptu, snažno šutirao sa ivice šesnaesterca i preokrenuo rezultat. 

42'. GOL! 1:1 - ekspresno je Zvezda izjednačila rezultat! Rodić je vratio meč na početak. Milijaš je centrirao a  levi bek Zvezde glavom ubaci loptu u mrežu. 

39'. GOL! Vodi Spartak 1:0! Đuričin je odbradovao navijače "golubova". Lepa akvija Spartaka, Nikolić je uposlio Čečarića, ovaj odigrao povratnu za Đuričina, a on prvencem doneo prednost Subotičanima!

35'. SJAJNA odbrana Ostojića. Milijaš je uputio šut iz slobodnjaka sa oko 20 metara, lopta je otišla preko živog zida, a čuvar mreže Subotičana odlično intervenisao i sačuvao svoj gol.

33'. Pešić je opet izneverio navijače! Izbio je sam ispred Ostojića ali mu je ovaj odbranio još jedan šut i to sa desne strane, potom je napadač asistirao Krstičiću nakon što mu se lopta vratila, ali ni ovaj nije uspeo da savlada golmana "golubova".

29'. Milijaš je poslao loptu za Pešića, koji se ipak našao u ofsajdu, pa ništa od ovog napada Beograđana.

23'. Sada je zapretio Rodić! Centrirao je bek, lopta je odskočila i umalo završila u mreži. Ostojić se bacio, ali je loptza otišla iznad prečke.

22'. Opet napad Zvezde po desnoj strani. Lepa asistencija Gobeljića za Srnića, koji je pokušao glavom, ali je opet pobednik bio golman Spartaka Ostojić, bio je na pravom mestu i uhvatio loptu.

20'. Udarac Krstičića sa distance, ali i ovaj pokušaj lidera šampionata ide preko gola.

18'. Duga lopta Gobeljića za Pešića, ali napadač crveno-belih pravi faul u napadu.

14'. Šutirao je Milijaš iz slobodnjaka, ali je golman Spartaka Ostojić bio na mestu i izboksovao loptu. Samo korner za Zvezdu.

12'. Namestio se Milijaš, šutirao levicom sa oko 20 metara od gola, ali su na mestu bili defanzivci Spartaka i izblokirali taj šut.  

9'. Nikolić je sada pokušao da uhvati Borjana nespremnog, ali je to bilo neprecizno, lopta je otišla preko gola.

7'. Zatresla se mreža Zvezde, ali gol nije priznat, jer je fudbaler Spartaka bio u ofsajdu.

4'. OSTAJE 0:0. Pešić je sa penala pogodio prečku, a potom je lopta završila preko gola. Napadaču Zvezde baš ne ide, pa ne ide, pre nekoliko dana je sa pet metara promašio gol CSKA u LE.

3'. Penal za Zvezdu, Tekijaški je oborio Pešića, a sudija Danilo Grujić odmah pokazao na belu tačku.

2'. Milić je ubacio loptu u kazneni prostor Spartaka, ali nisu najboje reagovali igrači Zvezde, pa nema opasnosti po golmana Ostojića.

Trener Spartaka Aleksandar Veselinović nije zadovoljan stanjem terena.

- Kako bude nama biće i Zvezdi. Ovo nikako nije u službi fudbala, ali moramo da se povinujemo odlukama nadležnih - rekao je trener Spartaka Aleksandar Veselinović. 

Zvezda i Spartak su pregledali teren u Subotici sat vremena pre početak utakmice i zajednički stav je da se ne može igrati. Ali, čeka se odluka sudije Danila Grujića. 

Evo kako izgleda teren na Gradskom stadionu u Subotici:

Informer



Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
popovic zoran

pre 6 godina

kao i mnogo puta da sada glumac pesic odglumio penal kod sudije proslo ali kod boga nije

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija