• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.02.2018

18:42

RODIĆ VAN SEBE POSLE DVA GOLA: Ta radost kada vidiš loptu u mreži protivnika...

Crvena zvezda

RODIĆ VAN SEBE POSLE DVA GOLA: Ta radost kada vidiš loptu u mreži protivnika...

Podeli vest

Crvena zvezda nastavila je pobednički niz u domaćem prvenstvu pobedom od 2:1 nad Spartakom, a junak meča bio je dvostruki strelac Milan Rodić 

- Ova pobeda došla je u vrlo važnom trenutku za nas. Dosta se govorilo pre meča o uslovima za igru i izuzetno mi je drago što nismo dozvolili da nas sve to poremeti. Ne mogu da kažem da je lako igrati na ledom okovanom terenu, ali snašli smo se i, što je najvažnije došli do nova tri boda i nastavili put ka šampionskoj tituli - rekao je Rodić.

Samo tri minuta nakon prvenca u crveno-belom dresu Rodić je postigao i drugi gol.

- Ne mogu da krijem radost, golovi u Crvenoj zvezdi su nešto o čemu svi mi kojima su crvena i bela boja u srcu sanjamo, a ja sam danas uspeo dva puta da osetim tu radost i vidim loptu u protivničkoj mreži. Kod prvog pogotka Nenad Milijaš izveo je odličan slobodan udarac i najbolje sam se snašao na drugoj stativi. Kod drugog sam spremno čekao loptu na ivici šesnaesterca i ispostavilo se da sam se našao na pravom mestu. Svakako će mi ovaj susret u Subotici ostati jedan od najlepših u karijeri.

Podrška "delija" nije izostala ni u Subotici.

- Zahvalio bih se navijačima što su i danas bili naš 12. igrač, zaista nije fraza kada se to kaže za Delije. Znamo da su uvek tu za nas i to je motiv koji nas pokreće da se još više borimo na terenu. Uz njih idemo do titule - poručio je Rodić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija