• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.03.2018

17:06

CRVENO-BELI NAUČILI LEKCIJU! Račić: Da povećamo razliku pred plej-of, nećemo praviti greške!

Crvena zvezda

CRVENO-BELI NAUČILI LEKCIJU! Račić: Da povećamo razliku pred plej-of, nećemo praviti greške!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Uroš Račić kaže da njegova ekipa želi da regularni deo domaćeg prvenstva završi sa što većom prednošću u odnosu na rivale i istakao da crveno-beli i predstojećeg rivala, ekipu Voždovca (subota, 16.30), moraju da shvate ozbiljno

Zbog odlaganja smo imali dan odmora koji uvek prija, a posebno sada s obzirom na to da smo imali jako teške utakmice u prethodnom periodu. U prvenstvu smo nastavili tamo gde smo stali i povećali smo prednost na tabeli tako da nam je prethodnih nekoliko dana bilo dobro došlo kako bismo se koncentrisali na naredne utakmice koje su takoše veoma važne - rekao je Račić za klupski sajt.

Poručuje Račić da neće biti kikseva kao u finišu prošle sezone.

Rivali ne mogu da isprate našu seriju dobrih rezultata. Želimo tako i da nastavimo i da pokažemo da smo najkvalitetnije ekipa u Srbiji 
Uroš Račić, fudbaler Zvezde

- Ove godine nećemo dozvoliti sebi da napravimo neke greške, želimo da ovaj preliminarni deo prvenstva završimo sa što većom bodovnom prednošću i da budemo još bolji u plej-ofu. U svaku utakmicu ulazimo veoma motivisani i sa željom da osvojimo nova tri boda. To nam se isplaćuje, rivali ne mogu da isprate našu seriju dobrih rezultata. Želimo tako i da nastavimo i da pokažemo da smo najkvalitetnije ekipa u Srbiji - rekao je Račić.

Izabranici Vladana Milojevića u narednom kolu domaćeg šampionata dočekuju Voždovac. 

- Ni do sada nismo dozvoljavali da hladno vreme ili loši uslovi utiču na nas tako da mislim da će oni podjednako predstavljati prepreku obema ekipama. I tabela pokazuje da je Voždovac ove sezone jedna od kvalitetnijih ekipa u Superligi. Zabeležili su neke velike pobede i pokazali da svaka ekipa mora da ih shvati veoma ozbiljno. Mi se temeljno pripremamo za susret sa 'zmajevima', kao za i svaki drugi i verujem da ćemo da zabeležimo povoljan rezultat - poručio je Račić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija