• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.03.2018

12:09

KAO DA JE NULA, A NE "+11"! Milojević ignoriše tabelu Superlige

Crvena zvezda

KAO DA JE NULA, A NE "+11"! Milojević ignoriše tabelu Superlige

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, pred duel sa Voždovcem u Superligi, istakao je se niko ne zanosi time što imaju 11 bodova prednosti na tabeli, posebno zbog polovljenja pred plej-of

- Nastavljamo prvenstvo posle ružnog vremena, očekuje nas ništa lakša, a ništa ni teža utakmica do sada. Nastavljamo niz duela sa ekipama koji će biti u plej-ofu, Voždovac je u prošlosti pravio probleme Crvenoj zvezdi, posebno prošle sezone i znamo šta se sve dešavalo na "krovu". Neće biti lako - rekao je Milojević na konferenciji za medije.

On je ponovo podvukao da se ne obazire na razliku od 11 bodova u odnosu na Partizan.

- U principu nemamo prednost od 11 bodova. To ne utiče na nas, ne pravimo kalkulacije, već želimo da na svakom meču damo sve od sebe i "rastemo". Razmišljamo kao da smo na "nuli", jer bi nas drugačije odvelo u drugi pravac. Posle deljenja bodova neće biti baš tako.

Milojević je izneo i niz pohvala na račun kapitena Nenada Milijaša i izrazio nadu da će produžiti karijeru, odnosno ugovor koji ističe na kraju sezone.

- Milijaš je moja desna ruka, veliki igrač, kapiten i moj zamenik. On je institucija i srećan sam što ga imam. Nikad niko nije sumnjao u njegov kvaitet. Od njega zavisi da li će nastaviti karijeru, ubeđen sam da može još da igra.

Osvrnuo se i na odlazak najboljeg strelca Ričmonda Boaćija u kineski Ðangsu Suning za 5,5 miliona evra.

- Boaći je mnogo dao Zvezdi, ušao je u srca svih, veliki je profesionalac i džentlmen u svakom pogledu. To mu se vratilo. Život teče dalje... Ostavio je veliki trag i odlazi u jaku ligu - zaključio je Milojević.

Utakmica 24. kola Superlige između Crvene zvezde i Voždovca igraće se u subotu od 17.30 uz besplatan ulaz na stadion Rajko Mitić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)
Društvo

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)

Nema sumnje da svako od nas pamti stresove koje smo doživeli zbog čekanja u dugim redovima i gubljenja vremena na obavljanje administrativnih poslova. Srećom, konačno možemo da odahnemo.

16.04.2024

08:00

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija