• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

02.03.2018

23:35

BJELICA O TOP 8: Ne razmišljam o tome, ali ako nam se ukaže šansa...

Crvena zvezda

BJELICA O TOP 8: Ne razmišljam o tome, ali ako nam se ukaže šansa...

Podeli vest

Krilni centar Crvene zvezde Milko Bjelica istakao je da crveno-beli ne razmišljaju o eventualnom plasmanu u top 8

Zvezda je u 24. kolu Evrolige pobedila Unikahu sa 80:76 i sada ima 10 pobeda uz 14 poraza i nalazi se na 11. mestu. Makabi je osmi sa dve pobede više od crveno-belih.

- Prezadovoljan sam sto smo dobili Unikahu, to ipak nije tako lako. Posebno posle nekoliko lošijih utakmica. Vratali smo se na pobednički put. Sad nas očekuje ABA i naredne utakmice su nam u tom takmičenju najbitnije, posebmo plej-of - naglasio je Milko Bjelica.

Jedan od najiskusnijih igrača Zvezde je naglasio da ne razmišlja o plasmanu među osam najboljih u Evroligi.

- Ne gledam da li ovim trijumfom imamo šanse za top 8. Nikada nisam gledao stvari na taj način. Nezahvalno je prognozirati u ovoj Evroligi, ako se ukaže šansa svakako ćemo je iskoristiti. Nije loše ni to što imamo za sada 10 pobeda - poručio je krilni centar, koji je meč protiv Unikahe završio sa 13 poena. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija