• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.03.2018

10:47

(FOTO/VIDEO) ODE ZVEZDA NA +14! Napadači promašuju, Krstičić doneo pobedu!

Crvena zvezda

(FOTO/VIDEO) ODE ZVEZDA NA +14! Napadači promašuju, Krstičić doneo pobedu!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde su u 25. kolu Superlige pobedili ekipu Voždovca sa 2:1 i pobegli na 14 bodova prednosti u odnosu na Partizan

Crveno-beli su dodatno uvećali prednost u odnosu na crno-bele, koji su u ovom kolu poraženi od niškog Radničkom minimalnim rezultatom.

Zvezda nije dozvolila da se ponovi prošla godina, kada je upravo Voždovac zagorčao život crveno-belima i titula je na kraju završila u Humskoj.

Ekipa Vladana Milojevića je imala nekoliko prilika, ali Pešić, Radonjić i Ben se nisu proslavili na ovom duelu.

Levi bek Milan Rodić je u prethodnoj rundi sa dva gola doneo pobedu Zvezdi u Subotici (2:1), a sada je u 46. minutu doneo prednost svom timu.

Nekoliko propuštenih šansi domaćina kaznio je Miloš Pavlović golom u 88. minutu, a utisak je da je kapiten "zmajeva" bio u nedozvoljenoj poziciji.

Ipak, ekspresno je odgovorila Zvezda, pa je Krstičić samo minut kasnije posle centaršuta Stojkovića glavom savladao Čupića i doneo pobedu lideru.

ZVEZDA - VOŽDOVAC 2:1 (0:0)

Strelac: Rodić u 46. i Krstičić u 89. - Pavlović u 88. minutu.

Stadion: "Rajko Mitić". Sudija: Novak Simović.

ZVEZDA: Borjan, Stojković, Le Talek, Babić, Rodić, Donald, Krstičić, Srnić (od 69. Račić), Ben (od 86. Gobeljić), Radonjić (od 78. Adžić), Pešić.

VOŽDOVAC: Čupić, Ćirković, Gajić, Mihajlov, Bulatović, Pavlović, Duronjić (od 66. Stanković), Ješić, Gavrić (od 61. Milutinović), Srećković, Stuparević (od 78 Pavićević).

TOK MEČA

Drugo poluvreme:

89'. GOL! Zvezda je ekspresno stigla do vođstva. Stojković je centrirao, a Krstičić je pogodio glavom.

88'. GOL! Pavlović je strelac! Kapiten "zmajeva" je čini se iz nedozvoljene pozicije savladao Borjana.

85'. Srećković je bio u dobroj prilici, ali je Babić uklizao i zasmetao mu, pa je napadač "zmajeva" očajno šutirao.

76'. Velika prilika za Pavlovića, koji je posle dodavanja Stuparevića imao 1 na 1 sa Borjanom, ali je golman Zvezde izašao kao pobednik.

73'. Bakljada i vatromet na severnoj tribini, "delije" simbolično rposlavljaju 73. rođendan kluba.

70'. Veliku priliku je imao Radonjić koji je tukao pravo u Čupića. U nastavku akcije je Ben bio u ofsajdu, i to je napadača Zvezde donekle spaslo bruke, jer je njegov udarac sa tri metra odbranio Čupić.

62'. Greška Babića posle koje je Duronjić imao priliku, ali fudbaler Voždovca nije bio precizan.

59'. Na drugoj strani je udarac oprobao Donald, koji je tukao sa 25 metara, ali pored gola je otišla lopta.

58'. Pokušao je Ješić udarcem sa preko 20 metara, ali se Borjan nije dao iznenaditi i izbacio je loptu u korner.

50'. Sada je priliku imao Pešić, ali se napadač Zvezde spetljao. Onaj promašaj iz Moskve izgleda i dalje progoni golgetera crveno-belih.

46'. GOL! Nije prošlo ni 30 sekundi i odmah pogodak! Ben je počeo akciju, dodao je do Pešića, a ovaj sjajno odložio za Rodića, koji se ubacio i zatresao mrežu Voždovca.

Prvo poluvreme:

43'. Zamalo vođstvo Voždovca. Šutirao je Duronjić, lopta je zakačila jednog igrača Zvezde, promenila smer, Borjan je već izleteo, ali je imao sreće jer je lopta otišla malo preko gola.

41'. Najbolja prilika na utakmici, Pešić je nije iskoristio. Ponovo je napadač Zvezde tukao glavom posle kornera, lopta je išla pod prečku, ali je Čupić odlično intervenisao.

37' Gužva u kaznenom prostoru Zvezde posle kornera Voždovca, ali je Pešić izbacio loptu.

33'. Opasna akcija domaćina, Pešić je uposlio Bena, a ovaj je zavrnuo u sredinu, ali je ispred Srnića u poslednjem trenutku intervenisao Gajić.

30. Radonjić je izveo korner, Pešić je bio najviši u skoku, zahvatio je loptu glavom, ali je loše šutirao.

15'. Pokušao je glavom Srnić, ali bez opasnosti po gol Čupića.

11'. Crveno-beli kontrolišu igru, drže loptu, ali za sada bez konkretne pretnje po gol "zmajeva".

3'. Prvo uzbuđenje na utakmici, bem je prošao po desnoj strani, vratio u sredinu, a na loptu je natrčao Radonjić, ali je loše šutirao.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija