• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.03.2018

20:35

VOŠA ČASTI "DELIJE"! Navijači Zvezde karte za meč na "Karađorđu" plaćaju 100 dinara!

Crvena zvezda

VOŠA ČASTI "DELIJE"! Navijači Zvezde karte za meč na "Karađorđu" plaćaju 100 dinara!

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će ulaznice za navijače tog tima za predstojeći meč protiv Vojvodine u Novom Sadu koštati 100 dinara

Utakmica 26. kola Super lige Srbije izmedju Vojvodine i Zvezde igra se u sredu od 18.00 na stadionu "Karadjordje" u Novom Sadu.

- Postignut je dogovor s Vojvodinom, pa će karte za južnu tribinu, na kojoj će biti smešteni naši navijači, koštati 100 dinara. Ulaznice će biti u prodaji tri sata pre početka meča na blagajni kod južne tribine - navodi se u saopštenju Zvezde. 

- To je još jedna potvrda da će svi Zvezdaši koji to žele moći da prisustvuju meču i bodre tim - dodaje se.

Zvezda je prethodno saopštila da će navijači tog kluba biti smešteni na južnu tribinu na utakmici sa Vojvodinom.

- Dobili smo sva uveravanja da će svaki navijač Zvezde koji bude došao moći da kupi ulaznicu i nađe se na južnoj tribini - naveli su iz beogradskog kluba.

Vojvodina će, ako bude neophodno, otvoriti i drugi deo južne tribine, pa je ukupan kapacitet namenjen navijačima Zvezde 4.000 mesta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija