• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sport klub

07.03.2018

12:36

ALIMPIJEVIĆ O "ŠAMARANJU": To nije moj stil, ali oni znaju koliko ulažem da budu bolji!

Crvena zvezda

ALIMPIJEVIĆ O "ŠAMARANJU": To nije moj stil, ali oni znaju koliko ulažem da budu bolji!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević objasnio je "šamaranje" kojim je pretio trojici svojih košarkaša

Crveno-beli su u pretposlednjem kolu ABA lige pobedili Igokeu 82:76 i tako obezbedili prvo mesto pred plej-of, ali aktuelnom šampionu nije bilo nimalo lako u Laktašima.

Ovaj duel ostao je upamćen i po tome što se Alimpijević tokom jednog tajm-auta toliko iznervirao da je Ognjenu Dobriću, Dejanu Davidovcu i Stefanu Jankoviću rekao: "Hoćete da opalim sada šamar svoj trojici?".

- Nije moj stil, da na takav način komuniciram. Naročito ne radim takve stvari da bi to bilo snimljeno i bilo mi je jako krivo kada sam video da je snimljeno - pre svega zato što se trudim da imamo odnos uzajamnog poštovanja, mojeg prema njima, a onda to tražim i od njih. Ne mislim da je to bilo šta spektakularno kako se zna predstaviti - rekao je Alimpijević za Sport klub i dodao:

- Njih trojica, kada već govorimo o mladim igračima, znaju koliko od početka sezone trošim energije kako bi oni podigli svoj igrački nivo. Želim da onog trenutka kada završimo trening znamo da smo napravili bar minimalni pomak u njihovom razvoju. Isto tako gledam i na utakmice, samo što je utakmica "živa" igra, energija, i takve stvari se dešavaju. Naravno da tu nije postojala zla namera, više istrajnost u nekim principima i želja da se oni razbude na drugačiji način - objasnio je 31-godišnji stručnjak. 

(VIDEO) HOĆETE LI DA VAM OPALIM ŠAMARČINU SVOJ TROJICI? Alimpijević grmeo na igrače tokom tajm-auta!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zasto se pravdas

pre 6 godina

ba bas i jeste dobro sto si vikao na njih... svaki pravi trener mora da se uzivi i da vice na igrace... ne smes ih samo bukvalno fizicki napadati a pretnjom ako...to ide u tvoju korist i mi navijaci smo te zbog tog gesta pozdravili...

Sikl

pre 6 godina

Ponekad moras igrace probuditi da se trgnu. ..a da alimpijevic lupa samare to on nebih ucinijo. .

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija