• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

08.03.2018

13:26

RASTEREĆENO NA POBEDU! Zvezda želi da iznenadi Barselonu

Crvena zvezda

RASTEREĆENO NA POBEDU! Zvezda želi da iznenadi Barselonu

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da njegova ekipa meč protiv Barselone u Evroligi dočekuje rasterećeno, ali je istakao da će upravo iz te rasterećenosti pokušati da stigne do dobrog rezultata

- I pored činjenice da Barselona ima manje šanse za prolazak u plej-of, verujem da će odigrati takmičarsku utakmicu. Delom i zbog utiska iz prvog meča. Od tog trenutka mi smo odigrali više od 50 utakmica u sezoni, promenilo se dosta toga u obe ekipe. I kod njih, ali i u našim redovima gde su igrači dobili svoje uloge, odnosno iskristalisalo se šta je čiji posao - rekao je Alimpijević, prenosi klub.

Crvena zvezda je u prvom ovogodišnjem meču pobedila Barselonu u Beogradu, a sada će u "Blaugrani" tražiti šansu za 11. pobedu u Evroligi.

- Mi smo osigurali prvo mesto pred plej-of ABA lige i s te strane smo maksimalno rasterećeni. Upravo i zbog toga želimo da odigramo dobar meč i da iz te rasterećenosti pokušamo da dodjemo do dobrog rezultata i ostanemo u trci za plej-of - rekao je Alimpijević. 

Trener Crvena zvezde je istakao da se u Barseloni, dolaskom trenera Svetislava Pešića, vide "mnogobrojni pozitivni pomaci". 

- Defanzivno ekipa je podigla nivo i podizaće kompletno formu za nacionalno prvenstvo. Iako su imali neke poraze u Evroligi posle velikih pobeda u kupu, očekujem da će sigurno odigrati u mnogo boljem ritmu duel sa nama. Krenuli smo kompletni, Dangubić je sa nama, a odluku o sastavu ćemo doneti na dan utakmice -  rekao je Alimpijević.

Utakmica u Barseloni igraće se u petak od 21.00.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bgd

pre 6 godina

Bogami Alimpijeviću, nisam baš siguran da li se kod nas iskristalisalo šta je čiji posao. Mislim da ti od Niša tim liči na prilično raštimovan orkestar, nema timske igre već se sve rešava individualnim akcijama. Koliko lopti troši Feldin pa i Ročesti, koliko puta Bjelica treba da promaši zicer, koliko puta Lesor izleće u prazno...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija