• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

09.03.2018

00:23

NE JURIMO SUDIJE SA NOŽEM U RUCI! Donald brani saigrače posle penala u Novom Sadu!

Crvena zvezda

NE JURIMO SUDIJE SA NOŽEM U RUCI! Donald brani saigrače posle penala u Novom Sadu!

Podeli vest

Derbi u Novom Sadu između Vojvodine i Zvezde (2:1) odlučio je penal, koji je podigao Srbiju na noge, a kapiten lidera Superlige Mičel Donald je situaciju prokomentarisao na zanimljiv način

Podseća Holanđanin da i sudije u Ligi šampiona greše.

Nekad jeste penal, nekad nije. Svi sad pričaju o penalu, a slične smo gledali u Ligi šampiona. Mnogo je lako govoriti sa strane da li smo mi u Zvezdi ovakvi ili onakvi, zašto se svira penal za nas. Mi igrači Zvezde ne trčimo sa nožem u ruci za sudijom i vičemo: "Hej, penal je, sviraj". Sve je to fudbal, emocija, odluka. Ljudi donose odluke, prave i greške. Isto što važi za sudije, važi za mene, trenera, predsednika - kazao je za Novosti Donald.

U kontaktu su bili  Aleksandar Mesarević i Nemanja Radonjić, a pitanje je da li je bio dovoljnog intenziteta za najstrožu kaznu.

- Nekad je greška u našu korist, nekad protiv nas. Isto je i za nas i za Partizan, Čukarički, Borac... Nije misterija, greške se dešavaju svuda, a ne samo kod nas i ne samo za nas - poručio je kapiten Zvezde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasa

pre 6 godina

Komentar Donalda je malo bez veze, kao da nema pojma ni o cemu.

AS

pre 6 godina

NIJE BILO INTENZITETA. ŠTA TO ZNAČI? KO MERI I KAKO SE MERI INTENZITET PREKRŠAJA? JEL TO OTVORENI PRELOM ILI NEDAJ BOŽE SMRTNI SLUČAJ? JA VEĆU GLUPOST NISAM ČUO. INTEZITET PREKRŠAJA NA SUVOM TERENU I KLIZAVOM NEMOŽE DA BUDE ISTI DA BI ČOVEK PAO. KONTAKT JE BIO. SRUŠIO JE IGRAČA I ONEMOGUĆIO GA DA PROĐE DO GOLA A LOPTOM GA JE VEĆ PREDRIBLAO.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija