• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.03.2018

10:42

(VIDEO) NAPREDAK OPET ŠOKIRAO ZVEZDU! "Čarapani" u nadoknadi do boda, crveno-beli na +12!

Crvena zvezda

(VIDEO) NAPREDAK OPET ŠOKIRAO ZVEZDU! "Čarapani" u nadoknadi do boda, crveno-beli na +12!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde su u 27. kolu Superlige odigrali nerešeno 1:1 protiv kruševačkog Napretka.

Još jednom je Napredak bio koban za crveno-bele! U prvom delu sezone su Kruševljani pobedili Zvezdu u nadoknadi, a sada su u "produžetku" došli do boda.

Crveno-beli su poveli u 52. minutu golom Nenada Krstičića, koji je pokupio "otpadak" posle kornera i sa 18 metra poslao projektil u mrežu "čarapana".

Međutim, gosti se nisu predavali, imali su nekoliko prilika, u 90. minutu su pogodili i stativu, da bi samo minut kasnije Eskić krunisao dobru akciju tima Milorada Kosanovića i doneo izjednačenje Napretku.

Crvena zvezda je i dalje ubedljivo na prvom mestu i ima 70 bodova, 12 više od drugoplasiranog Partizana.

ZVEZDA - NAPREDAK 1:1 (0:0)

Strelac: Krstičić u 52. - Eskić u 90+1. minutu.

Stadion: "Rajko Mitić". Sudija: Majo Vujović.

ZVEZDA: Borjan, Stojković, Savić (od 74. Frimpong), Le Talek, Rodić, Račić (od 84. Jovičić), Krstičić, Milijaš, Milić (od 58. Adžić), Radonjić, Pešić.

NAPREDAK: Ni. Petrović, Kostić, Simonović, Eskić, Vulić (od 64. Zec), Ne. Petrović, Veškovac, Vukanović, Boranijašević, Ndiaje (od 63. Markovski), Nikolić. 

TOK MEČA

Drugo poluvreme:

90+1'. GOL! Napredak je izjednačio, Eskić je strelac! Dugo je trajala akcija Napretka, Boranijašević je vraio loptu u peterac domaćina, a Eskić se odlično snašao i zatresao mrežu Zvezde.

90'. Stativa! Imala je sreće Crvena zvezda, Nemanja Petrović je pogodio okvir gola!

84': Umesto Uroša Račića na terenu je Branko Jovičić.

82'. Centrirao je MIlijaš iskosa sa desne strane, Petrović je boskovao loptu na koju je natrčao Adžić, ali je šutirao daleko preko gola.

79'. Udarac Adžića sa ivice kaznenog prostora, ali bez problema za Petrovića.

74'. Na povredu se žali Vujadin Savić, koji ne može da nastavi meč. Umesto njega na terenu je Abraham Frimpong.

66'. Dobar pokušaj Eskića sa oko 25 metara, ali je lopta prošla pored stative.

Zvaničan podatak: 10.301 navijač na tribinama stadiona "Rajko Mitić".

58'. Prva izmena u Zvezdi, umesto Milića na terenu je Adžić.

57'. Zapretio je Ndiaje, ali je Borjan bio dobro postavljen. Na drugoj strani je Krstičić opet pokušao udarcem sa 20-ak metara, ali sada pored gola.

52'. GOL! Tri vezana kornera za crveno-bele i posle trećeg - gol! Krstičić je naleteo na odbitak i sa 17-18 metara snažno šutirao i pogodio mrežu Kruševljana.

Prvo poluvreme

45'. Korner za Zvezdu, osmi za domaćina, Savić je glavom šutirao ali daleko od gola.

38'. Odličan udarac Krstičića, možda i najbolji od svih pokušaja crveno-belih iz daljine, ali je Petrović još jednom bio na mestu.

36'. Centaršut Rodića, ali golman gostiju Petrović reaguje ispred Pešića.

33'. Petrović je dobio žuti karton zbog prekršaja nad Krstičićem, pokušao je MIlijaš iz slobodnjaka, ali pravo u golmana.

27' Milijaš je proigrao Pešića na levom krilu, ali je napadaču Zvezde pobegla lopta, pa je pogodio samo spoljni deo mreže.

20'. Tukao je MIlijaš iz slobodnog udarca sa oko 30 metara, ali nije bilo previše problema za Petrovića.

18'. Posle nekoliko minuta uspavanke, šansa za Napredak. Prodor Vukanovića, koji je prošao po levoj strani, ali je Borjan izleteo i skratio ugao i izbacio loptu u korner posle kojeg nije bilo opasnosti.

11'. Velika greška Eskića posle koje je Milijaš uposlio Pešića, ali je Kostić izblokirao napadača Zvezde.

9'. Centrirao je Rodić sa leve strane, golman gostiju je pogrešno procenio let lopte koja mu je prošla kroz ruke, ali je Račić rukom primirio loptu i propala je dobra prilika.

5'. Udarac Radonjića sa oko 25 metara, ali daleko od gola gostiju.

3'. Centrirao je Stojković, ali je Veškovac u poslednjem trenutku izbacio ispred Pešića.

2'. Dva vezana kornera za Zvezdu, izveo ih je MIlijaš i posle drugog je bila gužva, ali je odbrana Napretka na kraju izbacila loptu.

Za ovaj meč Vladan Milojević je odlučio da odmori Donalda, Srnića i Bena koji nisu ni na klupi, dok sa tog mesta šansu čeka mladi Dejan Joveljić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milorad

pre 6 godina

Milijas treba da prepusti mijesto u timu nekom mladjem igracu kao sto je Adzic,ocigledno je da je da je u godinama i nemoze se porediti sa mladjim igracima punim snage i zeljni dokazivanja.Milojevic grijesi sto neubacuje Joveljica da igra u spicu sa Pesicem.

AS

pre 6 godina

VEĆ KOJA UTAKMICA ZA REDOM LOŠIH ZADNJIH 10 MINUTA. PAD KONCENTRACIJE I LOŠA IGRA U ZADNJIM MINUTAMA I PRIMLJEN GOL. POSTALA JE BOLJKA. NIJE GOTOVO DOK SUDIJA NE ODSVIRA KRAJ.

Doca

pre 6 godina

Muka mi je više od ovog mučenja. Kakve su ovo promene sa Milijašem i Račićem. Isto važi i za Jovičića. Zadnji vezni kao da ne postoje ispred šesnaesterca krater, prazan prostor sve do sredine terena. Gde bre ostaju u napadu i šta će svi ovi poluigrači napred.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija