• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.03.2018

16:41

PROTIV CIBONE SE 'VADE FLEKE'! Alimpijević: Da pokažemo reakciju posle Barselone!

Crvena zvezda

PROTIV CIBONE SE 'VADE FLEKE'! Alimpijević: Da pokažemo reakciju posle Barselone!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević kaže da pobedom protiv Cibone želi da na najbolji način završi regularni deo sezone u ABA ligi, ali i da ekipa reaguje nakon ubedljivog poraza u Barseloni

Zvezda u poslednjem kolu regularnog dela šampionata dočekuje Cibonu, a utakmica je na programu u ponedeljak od 18 sati.

- Bez obzira što utakmica sa Cibonom nema rezultatski značaj i što smo već obezbedili prvo mesto pred plej-of, ovo je poslednja utakmica u regularnom delu sezone i potreban nam je dobar meč. Želimo da pokažemo napredak i reakciju nakon poslednje utakmice u Evroligi - rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Prvotimac Ognjen Dobrić istakao je važan meč, iako nema takmičarski značaj.

- Hoćemo da odigramo kako treba i završimo regularni deo sezone na pravi način jer smo vodili veliku borbu za prvo mesto i prednost domaćeg terena u plej-ofu ABA lige. Takođe, očekujem da kao tim pokažemo reakciju nakon utakmice u Barseloni i ujedino dobrom utakmicom napravimo najavu za utakmicu sa Valensijom i početak plej-ofa sa Mornarom - zaključio je Dobrić.

Košarkaš Nemanja Dangubić, tek oporavljen od povrede, neće biti u sastavu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija