• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.03.2018

20:23

SNAJPERISTA ENIS ODUŠEVLJEN: Prava reakcija na Barselonu!

Crvena zvezda

SNAJPERISTA ENIS ODUŠEVLJEN: Prava reakcija na Barselonu!

Podeli vest

Oduvala je Crvena zvezda Cibonu u poslednjem kolu regularnog dela ABA lige (107:69), a najbolji strelac meča Dilan Enis oduševljen je igrom njegovog tima samo nekoliko dana posle debakla u Barseloni

Crveno-beli su, izgleda, reagovali na najbolji način na katastrofu u poslednjem evroligaškom duelu, a ceh je platila Cibona, koja je bila samo nejaki sparing partner šampionu ABA lige.

Sjajna utakmica za nas! Igrali smo veoma dobro, odlično reagovali na poraz od Barselone. Sve počinje sa dobrom odbranom i ako se lopta dobro kreće u napadu uvek će neko pogađati kao što sam ja - rekao je Enis, koji je šutirao 7/7 za tri poena.

Pohvale je podelio i trener crveno-belih Dušan Alimpijević.

- Lepo je videti da imamo podršku bez obzira što je radni dan. U ovakvim momentima nam mnogo znači podrška. Probaćemo da energijom i pristupom zadobijemo poverenje navijača, jer u nedelju počinje plejof ABA lige koji je za nas najvažniji u sezoni. Utakmica je u nekim segmentima bila dosta dobra, svidela mi se reakcija koju tim pokazuje u ovakvim situacijama - istakao je Alimpijević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17