• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.03.2018

15:14

MILOJEVIĆ IMA LEK: Radili smo na psihološkom planu, ispravićemo greške!

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ IMA LEK: Radili smo na psihološkom planu, ispravićemo greške!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je da je radio na psihološkom planu sa ekipom i da očekuje pomak u igri i pobedu protiv Mačve u četvrtfinalu Kupa Srbije

Utakmica između Mačve i Crvene zvezde igra se u sredu od 15.30 u Šapcu.

- Igramo u sportskom gradu, dobro znamo šta Mačva znači Šapcu, nalaze se tamo gde pripadaju - u eliti srpskog fudbala. Dobar tim, disciplinovan, dobro vođen od trenera Aničića. Znamo šta su naši ciljevi, da odigramo na najbolji način i očekujem da nas podrška sa tribina nosi do dobrog rezultata - rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Posle kiksa proteklog vikenda protiv Napretka (1:1), Milojević ističe da je meč protiv Mačve, prvi od dva ove nedelje, prilika za popravni.

- Teško je takmičenje, voleli bismo da svaku utakmicu pobedimo. U fudbalu i kad ne igrate dobro, a pobeđujete, brzo se sve žaboravi, a kada ne pobedite ne izgleda kako treba. Radimo na psihološkom planu, ali ne menjamo kurs. Jedini lek je da se odigra dobro u sledećoj utakmici - istakao je trener crveno-belih.

On je priznao da nije zadovoljan što su crveno-beli u duelima sa Voždovcem, Vojvodinom i Napretkom primali golove u finišu.

- Nisam srećan i zadovoljan što primamo golove. To ne sme da nam se događaja. Probaćemo da ispravimo takve detalje i radimo na tome. Ipak, nismo sami, ima i faktor protivnika. Sve ekipe su mnogo jače u odnosu na prvi deo - objasnio je Milojević.

Neizvesni su nastupi Vujadina Savića i Mohameda Bena zbog povreda, dok Milojević nije želeo previše da komentariše zdravstveno stanje kapitena Mičela Donalda, rečima da veruje da će biti sve u redu. 

DONALD "NEKO VREME" VAN TERENA! Kapiten Zvezde poručio iz bolnice: Biću spreman da slavim titulu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija