• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

15.03.2018

11:07

SVI NAS BIJU, A MI HOĆEMO LEPO! Zvezda okreće "novi list" posle Kupa!

Crvena zvezda

SVI NAS BIJU, A MI HOĆEMO LEPO! Zvezda okreće "novi list" posle Kupa!

Podeli vest

Crvena zvezda je eliminisana u četvrtfinalu Kupa Srbije od Mačve u Šapcu

Posle 90 minuta igre nije bilo golova, a domaći tim je slavio nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

- Ovo je bilo sve osim fudbala, ali kakav je nama teren, takav je i njima. Krivo mi je da gde god da odemo - dobijemo batine. Moramo malo oštrije, a mi sve hoćemo nešto lepo... Ne bih da kažem još nešto da ne bih uvredio bilo koga. Čeka nas još takvih gostovanja - rekao je napadač Zvezde Aleksandar Pešić za Sportski žurnal.

On je bio precizan sa bele tačke u penal seriji, ali je tragičar bio Nemanja Radonjić, koji je u petoj seriji poslao loptu nebu pod oblake.

- Teško nam je, ova penal lutrija je došla posle slabijih partija. Milijaš, Krstičić i Borjan jedini imaju ovakvo iskustvo, zalomilo se na Radonjiću. Često se na najboljima slomi. Znamo kakav je igrač, niko ga ne krivi - istakao je špic crveno-belih.

Evidentno je da je ekipa Vladana Milojevića u krizi, posle pobeda na "mišiće" protiv Vojvodine i Voždovca, usledio je remi protiv napretka pa eliminacija iz Kupa.

- Pali smo. Ne znam šta nam se dešava, ali moramo da se podignemo što pre i vratimo se na naš nivo. Veoma skup ceh, ostali smo bez šanse za jedan trofej, ali idemo dalje. Sada je plan da se u Šapcu pobedi i da nastavimo borbu za titulu - ocenio je golman Milan Borjan.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija