• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

16.03.2018

10:20

IGRAO BIH U REALU DA DAJEM GOL NA SVAKOM MEČU! Pešić ne mari za krizu: Dođu takvi dani napadačima!

Crvena zvezda

IGRAO BIH U REALU DA DAJEM GOL NA SVAKOM MEČU! Pešić ne mari za krizu: Dođu takvi dani napadačima!

Podeli vest

Napadač Crvene zvedze Aleksandar Pešić nije postigao gol na šestoj uzastopnoj utakmici, priznaje da je možda u krizi, ali veruje da bolji dani dolaze

Navikao je Pešić navijače da redovno  trese mreže, jesenas skoro da nije bilo utakmice na domaćoj sceni na kojoj se nije nalazio među strelcima.

Jeste činjenica da u poslednje vreme nema mojih golova, ali za sada sam ih postigao 24 u sezoni i plus imam 12 asistencija. Kad bih na svakoj utakmici uspeo da pogodim mrežu, igrao bih u Realu - prokomentarisao je za Žurnal  Pešić.

Nekadašnji napadač Tuluza i Atalante čvrsto stoji na zemlji.

- Možda sam u krizi, ali dođu takvi dani napadačima. Igrao sma za ekipi, borio se , nije bilo najbitnije da postignem gol - poručio je napadač crveno-belih.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miloš

pre 6 godina

Lako je igrati u Real-u, kad ti svi nameštaju! Ko i onaj R. što ga ne varim, ništa posebno igrač, ali eto.

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija