• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Stevanović

17.03.2018

21:20

KOPAČKE SU NAM OSTAJALE U BLATU! Zvezda se vraća u Šabac: Nećemo osvetu, hoćemo titulu!

Crvena zvezda

KOPAČKE SU NAM OSTAJALE U BLATU! Zvezda se vraća u Šabac: Nećemo osvetu, hoćemo titulu!

Podeli vest

Pobedićemo Mačvu, ne da bismo joj se osvetili za poraz u Kupu, već zato što nam je cilj da osvojimo titulu, poručuju fudbaleri Crvene zvezde Nenad Milijaš i Filip Stojković

Crveno-beli u nedelju (Arena sport 1, 17.00) gostuju Mačvi u Šapcu u meču 29. kola Superlige, samo četiri dana nakon što su ih "čivijaši" eliminisali u četvrtfinalu Kupa posle boljeg izvođenja penala.

Igrači kluba s "Marakane" tvrde da su se oporavili od šokantnog poraza i da će pobedom u nedelju to i dokazati.

Preboleli neuspeh
Nismo očekivali da ćemo biti eliminisani iz Kupa, ali šta je tu je, moramo da krenemo daljeFilip Stojković, fudbaler Zvezde

Dobra pozicija

Prema Milijaševim rečima, od početka je titula bila primarni cilj i, shodno tome, želja tima je da dobije sve mečeve do kraja.

- Nemamo mi šta kome da se svetimo, nego da gledamo da pobedimo zbog sebe. Utakmica u Kupu protiv Mačve jedna je od onih koje što pre želite da zaboravite, pa je možda baš zbog toga dobro što ćemo već sad imati priliku da popravimo utisak. Ne takmičimo se više u Kupu, ne takmičimo se ni u Evropi, ostalo nam je još prvenstvo, u dobroj smo poziciji, ali ako mislimo da osvojimo titulu, moramo da pobeđujemo - jasan je Milijaš.

Nakon meča u Šapcu javnost su preplavile fotografije terena koji je zaista bio u lošem stanju. Milijaš veruje da je igralište makar donekle dovedeno u red.

- Nadam se da je teren u Šapcu u malo boljem stanju. Nije to bio nikakav izgovor za poraz, svestan sam da je isti teren obema ekipama, ali bi za sve igrače bilo bolje ako je makar malo sređen. Ono je bio haos, bukvalno kopačka hoće da ostane u blatu. Baš nije bilo lako - objasnio je najiskusniji Zvezdin prvotimac.

Da je titula najvažniji cilj, saglasan je i desni bek Crvene zvezde Filip Stojković, koji je Kup utakmicu protiv Mačve napustio u 51. minutu jer je dobio udarac. Međutim, već se oporavlja, pa veruje da će moći da pomogne saigračima da pobede u Šapcu.

mojugao

MARKO GOBELJIĆ

FUDBALER ZVEZDE

Teško nam je, jer smo sve vreme maštali o duploj kruni, ali ostala nam je šansa da se borimo za titulu. Verujem da će gol u nedelju dati Nemanja Radonjić, da mu se vrati za promašeni penal u Kupu.

- Letos je kao primarni cilj zacrtano osvajanje titule i njeno vraćanje na "Marakanu". Od tog cilja ne odustajemo i verujem da ćemo ga uspešno ispuniti, a sve ostalo što smo uradili sa strane je veliki uspeh. Imamo dovoljno vremena da analiziramo utakmicu protiv Mačve, dobro se pripremimo i pobedimo - rekao je Stojković.

Neće biti lako

Poraz u Kupu Stojkoviću je teško pao, ali on napominje da za tugovanje nema vremena.

- Nismo očekivali da ćemo biti eliminisani iz Kupa, ali šta je tu je, moramo da krenemo dalje. I pre te prve utakmice u Šapcu govorili smo da idemo na pobedu, pa tako govorimo i sad. Neće biti lako, uslovi nisu baš najbolji, ali zna se šta nam je prioritet - zaključio je Stojković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zikica Popovic

pre 6 godina

A fudbalerima macve ,kako je njima bilo ?

popovic zoran

pre 6 godina

Eeee ako utakmicu sude provereni arbitri poput srdjana obradovica ili bojana nikolica sasvim izvesno zvezda pobedjuje

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija