• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.03.2018

16:11

(VIDEO) ZVEZDINA OSVETA MAČVI! Adžić majstorijom i Ben srušili bedem Šapčana!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDINA OSVETA MAČVI! Adžić majstorijom i Ben srušili bedem Šapčana!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Mačvu sa 2:0 u 28. kolu Superlige i tako se osvetili Šapčanima, koju su ih pre nekoliko dana eliminisali iz Kupa Srbije

Ovog puta kopačke fudbalera Zvezde nisu ostale u blatu terena u Šapcu kao pre nekoliko dana kada su izbačeni iz Kupa. Trijumf crveno-belima doneli su Luka Adžić i El Fardu Ben sa dva gola za deset minuta, pa su crveno-beli nakon ovog kola zadržali prednost od 12 bodova u odnosu na drugoplasirani Partizan.

Zvezda je od starta krenula u napad, ne bi li što pre došla do prednosti. Imali su gosti apsolutnu inicijativu, ali su se domaćini branili svim silama, sa 10 igrača, i uspeli da obrane tokom prvog dela utakmice. Koliko su fudbaleri domaćih bili "naoštreni" da sačuvaju gol po svaku cenu govori i podatak da su samo u prvom poluvremenu imali čak 6 žutih kartona.

Imali su crveno-beli nekoliko solidnih situacija, uglavnom su pretili nakon kornera Milijaša. Gosti su u finišu meča oštećeni za penal kada je Pejović igrao rukom u svom kaznenom prostoru. Do prednosti je mogla Mačva kada je Gavrić bio je dobroj šansi, ali je pogodio Le Taleka.

Ono što nisu uspeli u prvom, jesu puleni Vladana Milojevića u drugom delu utakmice. Za deset minuta su crveno-beli rešili pitanje pobednika. Prvo je Luka Adžić majstorijom iz slobodnog udarca sa 18 metara probio bunker Mačve. U 75. je bilo 2:0! Centrirao je Milijaš iz kornera sa leve strane, lopta je pala kod usamljenog Bena, a on je rutinski sproveo u mrežu za konačnih 2:0.

MAČVA - CRVENA ZVEZDA 0:2 (0:0)

Strelci: Adžić u 65, Ben u 75. minutu za Zvezdu.

Stadion: FK Mačva. Sudija: Petar Piper.

MAČVA:Puletić, Pejović, Tošić, Ivić, Jovanović, Obrovac, Adamović, Gavrić (od 58. Vladisavljević), Jeremić, Ristivojević, Matić.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Gobeljić, Le Talek, Babić, Rodić, Jovičić, Krstičić (od 46. Srnić), Ben , Milijaš, Adžić (od 76. Radonjić), Pešić.


TOK MEČA

Kraj!

90. Igraće se još četiri minuta!

87'. Milijaš je sada dobio žuti karton, inače 12. na utakmici.

85'. Rodić je  šutira jako posle kornera, malo iznad prečke ide lopta.

80'. Umalo Ben da poveća vođstvo Zvezde na 3:0, ali šalje loptu glavom pored gola.

75'. GOL! Zvezda vodio 2:0. Centrirao je Milijaš iz kornera sa leve strane, lopta je pala kod Bena, koji je ostao sam i lagano samo sproveo loptu u mrežu.

74'. Gužva u kaznenom prostoru Mačve. Pešiću je šut obranio Puletić, pa je Ben pokušao, pa ponovo Pešić, ostaje 1:0 za crveno-bele.

68'. Sada dobija žuti karton i Mladen Lazarević - još jedan igrač s klupe, ovog puta iz Mačve.

67'. Frka na terenu, odnosno pored aut-linije, žuti karton za Zvezdinog rezervnog  golmana Supića, koji je na klupi.

66'. Adžić je dobio žuti karton jer je skinuo dres.

65'. GOL! Vodi Zvezda 1:0. Adžić je probio bunker domaćina. Mladi fudbaler Zvezde  postiže fenomenalan gol sa oko 18 metara. Našao je na krivoj nozi golmana Mačve Puletića i doveo Zvezdu u vođstvo. 

60'. Brza kontra za Matića koji ne koristi kiks Gobeljića, a Le Talek odlično reaguje ne da domaćinu ni korner.

58'. Povredio se Nenad Gavrić pa umesto njega ulazi Lazar Vladisavljević. 

56'. Ben je pao na ivici kaznenog prostora, mahao rukama pa dobio žuti karton zbog simuliranja. Samo nekoliko sekundi kasnije sudija je i Borjanu pokazao žuti karton.

47'. Prošao je Srnić po desnoj strani, uputio centaršut po zemlji, ali dobro reaguje golman Puletić.

46'. Počelo je drugo poluvreme, ali odmah je došlo do višeminutnog prekida zbog bakljade koju su napravili navijači Crvene zvezde.

46'.  iIzmena u Zvezdi - Krstičić izlazi iz igre zbog povrede stopala, a menja ga Srnić.

starsport

Prvo poluvreme

46'. Umalo vođstvo Mačve! Gavrić je pobegao Babiću potom je izbacio i istrčalog golmana Borjana, ali je na kraju pogodio Le Taleka.

44'. Šesti žuti karton za Mačvu, Ivić je ovog puta "požuteo"!

40'. Pešić je odlično prošao po boku, ali je slabo centrirao. NIšta od ove prilike za Zvezdu!

35'. Sporan momenat! Pejović je u svom kaznenom prostoru rukom izbacio loptu u korner posle centaršuta Milijaša, nije to video sudija Piper, ni pomoćnik. 

31'. Start sa leđa Jovanovića na Pešića, pa je "požuteo" još jedan igrač Mačve. Sve agresivnija igra domaćina.

30'. Još jedan žuti karton za igrače Mačve. Gavrić se poslužio laktom, što nije promaklo sudiji Piperu.

29'. Pejović je dobio žuti karton nakon saplitanja Adžića, koji je kidisao na gol Mačvana.

22'.  Matić je zakačio rukom po licu Le Taleka. Bunili su se igrači Zvezde, ali na kraju ni žuti karton za napadača Mačve.

20'. Totalna inicijativa lidera Superlige, ali odelevaju fudbaleri Mačve.

16'. Opet je posle kornera Zvezda zapretila. Centrirao je Milijaš, Babić je šutirao, lopta je na kraju završila u naručju golmana Mačve.

14'. Milijaš je zapretio šutem sa distance, ali ide lopta preko gola.

13'. Peti korner za Zvezdu, izveo ga je Adžić, odbranili su se Šapčani i ovog puta, mada nije bilo opasno po gol Puletića.

11'. Crveno-beli sve opasniji. Nakon prekida je Mačvi zapretio Krstičić, ali loptu glavom šalje pored gola.

6'. Ovo je bolelo! Golmana Mačve Puletića pratio je centaršut Rodića i sudario se sa stativom. Bolno je to izgledalo, ali nastavlja meč. 

5'. Nova dobra šansa za Zvezdu posle prekršaja domaćina. Adžić je šutirao sa oko 25 metara, ali je pogodio samo nekoga u živom zidu. 

3'. Prvi korner na meču. Miljaš je ubacio loptu ali ništa od prilike da se ugroze domaćini.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 6 godina

NIJE SVAKI PUT BADNJI DAN. REKAO SAM DA ĆE PUĆI KO LUBENICA. NAMA PENAL NE TREBA.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija