• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.03.2018

14:51

ZVEZDA BEZ ANTIĆA NA PAO! Crveno-beli ne odustaju od TOP 8!

Crvena zvezda

ZVEZDA BEZ ANTIĆA NA PAO! Crveno-beli ne odustaju od TOP 8!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević kaže da ekipa, oslabljena izostankom Nemanje Dangubića i Pera Antića, rasterećeno putuje u Atinu na duel sa Panatinaikosom u Evroligi, ali sa željom da pruži novu dobru partiju

Meč 28. kola Evrolige Panatinaikos - Crvena zvezda igra se u utorak od 20.15 u OAKA dvorani.

- Posle dobrih utakmica protiv Valensije i Mornara idemo rasterećeni u Atinu sa željom da odigramo dobru utakmicu. Panatinaikos igra dobro, ovaj meč im dolazi nakon važne pobede u Malagi, imaju jak domaći teren, uz sve to, bore se za što bolju poziciju pred nastavak takmičenja i TOP 8 faze Evrolige - rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Pored Dangubića, koji je zbog povrede verovatno završio sezonu, u Grčkoj neće biti najiskusnijeg prvotimca Antića. 

- Mi u ovom trenutku moramo uporedo da vodimo računa o mnogo važnih stvari, što nikako ne znači da putujemo bez ambicije da odigramo dobro i sa željom da napravimo dobar rezultat - istakao je trener Crvene zvezde.

Krilni košarkaš Milko Bjelica ne napušta nadu da se Zvezda bori za mesto u plej-ofu, iako tri kola pre kraja ligaškog dela ima dve pobede manje od osmoplasirane Baskonije.

- Još uvek imamo teoretske šanse za TOP 8 i dok ona postoji borićemo se. Nemamo puno vremena za pripremu i odmor, nakon starta plej ofa ABA lige i vrlo važne utakmice sa Mornarom, ali moramo da odigramo hrabro, skoncentrisano i pokušamo da dođemo do dobrog rezultata, iako idemo oslabljeni u Atinu. U seriji smo teških utakmica - zaključio je Bjelica.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija