• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

27.03.2018

10:14

DANGUBIĆ U SAN ANTONIJU! Krilo Zvezde na pregledima - nije potrebna operacija!

Crvena zvezda

DANGUBIĆ U SAN ANTONIJU! Krilo Zvezde na pregledima - nije potrebna operacija!

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić je posle pregleda u Nemačkoj otputovao u San Antonio, koji ga je draftovao 2014. godine

Zbog povrede kolena, Dangubić je poslednji meč odigrao u ABA ligi još 12. februara. Kako prenosi Žurnal Dangubić je otputovao u Sjedinjene Američke Države posle Zvezdine utakmice sa Fenerbahčeom u Beogradu, a gde ga čeka niz medicinskih testova. 

Ono što je dobra vest je da Nemanji Dangubiću neće biti potreban hirurški zahvat, ali će biti podvrgnut terapiji, dok će u Teksasu provesti naredne dve sedmice, gde bi trebalo da prisustvuje treninzima i utakmicama Sparsa, posle čega se vraća u Beograd. 

Dangubić ove sezone u Evroligi beleži prosečno oko sedam poena, tri skoka i po jednu asistenciju i ukradenu loptu na 18 utakmica, dok u Jadranskoj ligi ima donekle slične brojke - šest poena, tri uhvaćene lopte i asistenciju po meču. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija