• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

28.03.2018

15:22

ZVEZDI LEGLE PARE OD BOAĆIJA! Crveno-beli već "potrošili" kineske milione!

Crvena zvezda

ZVEZDI LEGLE PARE OD BOAĆIJA! Crveno-beli već "potrošili" kineske milione!

Podeli vest

Na račun Crvene zvezde uplaćen je novac od transfera Ričmonda Boaćija u Đangsu Suning

Rukovodstvo Crvene zvezde se nadalo da će novac od Boaćija stići mnogo ranije, ali zbog vrlo oštrih propisa kineskih vlasti morali su da sačekaju. Morali su na "Marakani" malo da sačekaju, ali pare su na kraju legle na račun, prenosi Mozzartsport.

Crvena zvezda je prodala Boaćija u ovom prelaznom roku za 5,5 miliona evra, ali od toga postotak ide Boaćiju, kao i menadžeri koji su posredovali u transferu.

Vest o uplati iz Kine sa najviše radosti dočelaće igrači i zaposleni u klub. Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić je još u Antaliji zamolio igrače za strpljenje, čak je i najavio da bi mogli da ostanu bez prihoda do juna ukoliko crveno-beli ne prihoduju ozbiljan novac.

Ipak, to se nije desilo. Iz kluba su otišli Gelor Kanga, pa Ričmond Boaći. Očekuje se da do utakmice u Lučanima igrači i stručni štab crveno-belih dobiju zaostala primanja.

Crveno-beli, pre svega, moraju da uplate novac u državnu kasu. Tačnije da izmire ratu poreza koja im stiže na naplatu zbog starog duga. UEFA ima nultu toleranciju kada se povede reč o poreskim dugovanjima, a kako su crveno-beli pod posebnim monitorngom jasno je da do 31. marta moraju da regulišu obavezu koja u ovom trenutku iznosi između 500 i 600 hiljada evra.

Zvezda će ekspresno morati da regulišu prvu ratu obeštećenja za El Fardu Bena (250.000 evra). Posebno, jer je grčki Olimpijakos bio tvrd pregovarač i čak ucenjivao Zvezdu brojnim klauzulama. Očekuje se da crveno-beli isplate Spartaku 220.000 evra za transfer Hajdina. 

BOAĆI IMA NOVOG TRENERA! Kapela u Đangsuu menja Rumun Kozmin Olariju! 

KP KINE ZADRŽALA ZVEZDINE MILIONE! Klub sa "Marakane" i dalje čeka novac od transfera Boaćija!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija