• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.03.2018

13:58

PADA "KRALJ" ZA RASTANAK! Zvezda ide na pobedu protiv Reala

Crvena zvezda

PADA "KRALJ" ZA RASTANAK! Zvezda ide na pobedu protiv Reala

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević kaže da ekipa, bez obzira što je u ponedeljak čeka "majstorica" protiv Mornara u polufinalu ABA lige, u duel sa madridskim Realom u Evroligi ulazi bez kalkulisanja

Za poslednji meč u Beogradu ove sezone u elitnom takmičenju crveno-beli biće bez povređenog centra Pera Antića i prema rečima Alimpijevića za sada nije poznato koliko dugo će odsustvovati.

- Protiv Reala zatvaramo sezonu u Evroligi pred našim navijačima. U obavezi samo da se časno i dostojanstveno oprostimo od dobre sezone u kojoj je ostvareno velikih 11 pobeda. Pokušaćemo da protiv Reala popravimo skor, iako igramo sa timom kome se ne preti - rekao je Alimpijević na konferenciji za medije u hali "Aleksandar Nikolić".

Alimpijević veruje da će Real imati dodatan motiv da se revanšira prvaku Srbije i Jadrana za poraz u Madridu u prvom delu sezone.

- Uz poraz od nas, Real juri što bolju poziciju pred plej-of Evrolige i biće jako motivisan. Moraćemo da budemo na mnogo višem nivou nego na poslednjem meču, kako ratnički, tako i energetski. Igraćemo kao i do sada, bez kalkulisanja, iako je protivnik Real - poručio je Alimpijević.

Ujedno, spekulacije iz Izraela da Tejlor Ročesti prelazi u Hapoel iz Jerusalima nazvao je "potpunom neistinom".

- Pogrešna informacija stigla je u pogrešnom trenutku, može da utiče na tim, iako se trudimo da ne bude tako. Sigurno je da klub radi pametnu sportsku i finansijsku politiku - zaključio je Alimpijević.

Utakmica 29. kola Evrolige između Crvene zvezde i Reala igraće se u petak od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija