• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

02.04.2018

23:26

PRVI KORAK KA KONAČNOM CILJU! Skromni heroj Dobrić: Najbitnija je pobeda!

Crvena zvezda

PRVI KORAK KA KONAČNOM CILJU! Skromni heroj Dobrić: Najbitnija je pobeda!

Podeli vest

Junak pobede Crvene zvezde u majstorici protiv Mornara Ognjen Dobrić istakao je da je napravljen prvi korak ka odbrani titule

Zvezda je u trećoj utakmici polufinalne serije pobedila Barane sa 88:69 uz fenomenalnu partiju Dobrića, koji je postigao 19 poena.

- Odradili smo prvi korak ka cilju. Bitna pobeda, posebno pred našim navijačima. Nadam se da ce doći u ovom broju i u finalu - rekao je Dobrić posle utakmice i dodao:

- Naš cilj je titula, sada smo na korak od toga. Dobra partija mi znači za samopouzdanje, ali poeni su relativna stvar. Mnogo je bitnija pobeda tima, nego moja dobra partija - istakao je heroj crveno-belih. 

(FOTO/VIDEO) ZVEZDA BRANI TITULU U ABA LIGI! Gori "Pionir", Dobrić razbio Mornar! 

(VIDEO) GDE SI POŠAO!? Dobrić "udara jako", Vranješ nije znaš šta ga je snašlo!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija