• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.04.2018

13:18

PROBLEM PRED ZEMUN: Zvezda bez Stojkovića, Le Talek tražio da igra povređen!

Crvena zvezda

PROBLEM PRED ZEMUN: Zvezda bez Stojkovića, Le Talek tražio da igra povređen!

Podeli vest

Filip Stojković neće moći da pomogne saigračima protiv Zemuna (17.00) jer mu je žuti karton u Lučanima (5:2) bio četvrti u sezoni 

Umesto standardnog desnog beka protiv ekipe iz Gornje Varoši od prvog minuta će igrati Marko Gobeljić.

Stojkovićev izostanak predstavlja problem za stručni štab, ali je izbegnuta opasnost da eventualnim žutim kartonom protiv Zemuna izbaci sebe iz konkurencije za večiti derbi na startu plej-ofa.

Mičel Donald bi trebalo da se vrati treninzima posle više od 20 dana, što znači da bi trebalo da bude u konkurenciji za "večiti" derbi 14. aprila. Donald je bio u bolnici kako bi se izvršila ispitivanja posle slabosti, ispostavilo se da je na sreću sve u redu i da može da nastavi da se profesionalno bavi fudbalom. Ali, ne očekuje se da Donald bude u ekipu za četvrtak i duel sa Zemunom, prenosi Žurnal.

Damijan Le Talek ima problem sa ramenom, ali uprkos tome nije želeo da propusti važan meč u Lučanima i insistirao je da bude u kombinaciji za meč.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!
Društvo

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!

"Pomoćnik direktora me je prvo snažno udario ramenom u grudni koš, da bi me kasnije ponovo napao, uhvatio me za revere i gurnuo na vrata tom silinom da ih je otvorio", priča Denis Šabanović, nastavnik srpskog i bosanskog jezika u srednjoj Tehničkoj školi u Tutinu koji je nastavnika i pomoćnika direktora Imera Ademovića optužio da ga je, prvo verbalno, a onda fizički napao posle redovne sednice Nastavničkog veća.

18.04.2024

17:47

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija