• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

03.04.2018

16:48

JEDVA SAM DOČEKAO OVAJ TRENUTAK! Mičel Donald ponovo na treninzima

Crvena zvezda

JEDVA SAM DOČEKAO OVAJ TRENUTAK! Mičel Donald ponovo na treninzima

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald, koji je danas ponovo počeo da trenira s ekipom, rekao je da nema nikakvih zdravstvenih problema i da je spreman na predan rad kako bi što pre zaigrao

- Jedva sam dočekao ovaj trenutak, tri nedelje je prošlo u čekanju da se ponovo vratim treninzima. Svi smo se uverili da nemam nikakvih zdravstvenih problema i da mogu da se vratim radu sa 100 odsto svojih mogućnosti. Osećam se odlično, jako mi je prijao današnji trening - rekao je Donald za sajt kluba.

On je naveo da što pre mora da se vrati u prvobitnu formu kako bi se stavio na raspolaganje treneru Vladanu Milojeviću.

- Već sam počeo sa napornim radom i spreman sam na potpuno predan rad kako bih što pre ponovo zaigrao - rekao je Donald.

Zvezdin vezista istakao je da će njegova ekipa uraditi sve kako bi i u plej-ofu beležila odlične rezultate.

- Osam važnih utakmica je pred nama, osam prepreka do šampionske titule. Moramo da im pristupamo maksimalno ozbiljno kao što smo to radili i do sada. Derbi je utakmica o kojoj se najviše priča naravno, ali ne smemo da zaboravimo da pre nje dočekujemo neugodnog protivnika, ekipu Zemuna - rekao je Donald.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija