• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

06.04.2018

09:33

BIO JE MOJ DAN! Ben oduševljen: Do pobede u derbiju samo kao tim!

Crvena zvezda

BIO JE MOJ DAN! Ben oduševljen: Do pobede u derbiju samo kao tim!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben rekao je da je zadovoljan svojom igrom i golovima na meču protiv Zemuna i dodao da je važno što crveno-beli predstojeći "večiti" derbi dočekuju u dobrom raspoloženju

Crvena zvezda je pobedom 3:1 nad Zemunom završila regularni deo Super lige i pred početak plej-ofa ima šest bodova više od drugoplasiranog Partizana.

- Fantastično se osećam posle utakmice sa Zemunom, bilo je vrlo bitno da odigramo dobro i u odličnom raspoloženju uđemo u pripremu za derbi. Nadam se da ćemo nastaviti sa ovako dobrim igrama. Ukoliko želimo da pobedimo u "večitom" derbiju moramo da igramo kao tim. Pokazali smo da to možemo, nastavićemo da se spremamo i da verujemo u sebe - rekao je Ben.

On je postigao dva gola na ovoj utakmici, a prvi iz "slobodnjaka" sa oko 20 metara. 

- Nisam video loptu u golu kada sam je šutnuo, ali mi je drago što sam pokazao da mogu da postignem pogodak iz slobodnog udarca. Posle dugo vremena sam postigao ovakav gol i moje samopouzdanje je sada još veće. Na svakom treningu vežbam "slobodnjake", ako ne vežbate nikada nećete dostići najviši nivo. Nadam se da ću ponoviti ovakav pogodak uskoro - istakao je napadač Zvezde.

Drugom golu koji je postigao prethodila je, kako je naveo, sjajna akcija cele ekipe.

- Počela je od Radonjića, išla preko Pešića i Luke Ilića koji mi je uputio odličnu asistenciju. Ceo tim je danas izgledao odlično na terenu i mislim da svi treba da budemo zadovoljni prikazanim - dodao je on.

Pored dva pogotka, Ben je upisao i asistenciju kod gola Aleksandra Pešića.

- Može se reći da je bio moj dan. Jako sam srećan i zbog asistencije, kao i zbog činjenice da je Pešić postigao izuzetno lep gol. On je već zabeležio zavidan broj golova i verujem da će tako nastaviti - zaključio je Ben.

Prva utakmica u plej-ofu srpskog prvenstva igraće se u subotu, 14. aprila, kada će Zvezda na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Partizan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija