• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

09.04.2018

21:54

JA SAM KRIV! Alimpijević preuzeo odgovornost za poraz

Crvena zvezda

JA SAM KRIV! Alimpijević preuzeo odgovornost za poraz

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je posle poraza od Budućnosti (80:76) da ne treba tražiti krivce u igračima, već da je isključivo on kriv

- Nema krivaca među igračima i tu ih ne treba tražiti. Ja sam apsolutno kriv. U utorak ćemo izgledati bolje - kazao je Alimpijević novinarima posle utakmice.

Zvezda je u punom nekadašnjem Pioniru izgubila od Buducnosti sa 80:76 u prvoj utakmici finalne serije plej-ofa ABA lige.

- Budućnost je zasluženo pobedila. Odigrali su bolju partiju. Ova finalna serija igra se na tri pobede. Mi moramo da uradimo sve što je do nas da odigramo na višem nivou sutra i da onda u Podgorici uradimo ono što su oni tražili ovde, a to je brejk - rekao je on.

Na konstataciju novinara da je njegova ekipa bila nervozna, Alimpijević je kazao da je to zbog važnosti meča.

- Nedopustivo je da odigramo ovako utakmicu, nedopustivo je da tri četvrtine završimo poenima uz zvuk sirene. U treću četvrtinu smo ušli nedopustivo, jer smo primili 26 poena - dodao je on.

Zvezda je ove godine triput izgubila od Budućnosti u neizvesnim završnicama, a Alimpijević je kazao da će u utorak pokušati "uspešno da završe posao".

- Moramo mnogo bolje, koncentrisanije, prečesto smo u ranim sekundama napada ulazili u neka preuzimanja... Videla se nervoza, mora nivo agresivnosti da bude na drugačiji način. Do samopouzdanja moramo da dođemo kroz odbranu - kazao je Alimpijević.

Druga utakmica finalne serije ABA lige između Zvezde i Budućnosti igraće se u utorak od 18.30.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 6 godina

Izjava u skladu sa trenerskim umećem: prvo kaže da je samo on kriv(a jeste) da bi posle, u nastavku kritikovao isključivo igrače. Kakva farsa. Čovke, bre, reaguj više, ovo je poslednji trenutak i daj tim Topiću! Mora nešto da se pokuša.

Milan233

pre 6 godina

Da Alimpijevicu,kriv si.Iz nekog razloga,samo tebi znanog drzis Bjelicu u igri iako covjek pravi vise stete nego koristi.Na pocetku sezone odigro par dobri partija i to je to.Cista katastrofa.On nemoze pogodit dva slobodna u nizu,pa ni slucajno.Ja nerazumijem odakle toliki kredit za Bjelicu

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija