• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.04.2018

10:59

MORAMO DA SE ISKLJUČIMO U "MORAČI"! Omić zna recept za brejk u Podgorici

Crvena zvezda

MORAMO DA SE ISKLJUČIMO U "MORAČI"! Omić zna recept za brejk u Podgorici

Podeli vest

Centar Crvene zvezde Alen Omić, junak pobede nad Budućnosti za 1:1 u finalu ABA lige, rekao je da je optimista da će crveno-beli preokrenuti rezultat u seriji i odbraniti titulu prvaka na Jadranu

Slovenački košarkaš je sa 15 poena i 10 skokova bio nazaslužniji za trijumf nad timom iz Podgorice 69:59 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

- Ne smemo da razmišljamo o onome što je bilo u prvoj i drugoj utakmici, ili čak o tri poraza u nizu od Budućnosti, već samo o onome što sledi. Treba misliti pozitivno, bio sam uveren da dobijamo drugi meč - rekao je Omić novinarima nakon meča.

Kao veliku prednost označio je to što se u ekipu za gostovanja u Podgorici vraća oporavljeni Pero Antić.

Omić je dodao da je raspoloženje u ekipi malo bolje zbog izjednačenja, ali da što pre mora da se zaboravi taj trijumf.

- Znamo šta smo uradili u ponedeljak. Idemo u Crnu Goru da se borimo do kraja. Moramo da se iskučimo i skoncentrišemo na nas.

Omić je još jednom doživeo ovacije publike zbog odlične igre i zalaganja, pa ne krije da mu je drago zbog toga.

- Otkad sam došao u Zvezdu znao sam da ima najbolje navijače u Evropu. Mnogo nam je lakše kad su oni tu, navijači su šesti naš igrač. Lepo je čuti skandiranje tvog imena - zaključio je Omić.

Treća utakmica serije između Budućnosti i Crvene zvezde igraće se u petak od 20 sati u hali "Morača".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija