• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.04.2018

14:33

EVO ŠTA ĆE SE DESITI ZVEZDI ako košarkaši ne budu igrali četvrti meč finala plej-ofa ABA lige!

Crvena zvezda

EVO ŠTA ĆE SE DESITI ZVEZDI ako košarkaši ne budu igrali četvrti meč finala plej-ofa ABA lige!

Podeli vest

Ukoliko košarkaši Crvene zvezde, kao što je najavio predsednik kluba Nebojša Čović, ne izađu na parket "Morače" i ne odigraju četvrti meč finala plej-ofa ABA lige biće kažnjeni

Prema propozicijama regionalnog takmičenja, Zvezda gubi utakmicu, ako ne izađe na megdan Podgoričanima, koji će tako postati novi šampioni, jer bi u tom slučaju vodili sa 3:1.

- Klub čija ekipa na utakmicama plej-ofa iz neopravdanog razloga ne nastupi na utakmici, klub čija ekipa skrivi prekid ili klub čija ekipa samovoljno napusti teren i ne vrati se na poziv glavnog sudije, gubi utakmicu plej-ofa, a klub će biti kažnjen i novčano sa 10.000 evra - navodi se u propozicijama takmičenja ABA lige. 

Posle tri utakmice Budućnosti vodi 2:1, a predsednik crveno-belih najavio je bojkot četvrte utakmice besan zbog suđenja koje je bilo na štetu Zvezde.
 

ZVEZDA NE IGRA VEČERAS PROTIV BUDUĆNOSTI! Čović povukao crveno-bele iz finala ABA lige!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lav

pre 6 godina

Kazna je 5000 eura. Ne treba da igraju neka napuste tu siptarsko crnogorsku ligu i neka se napravi jaka srpska liga.

kiza

pre 6 godina

Je.es 10000 evrica i ABA ligu. Jednostavno srpski klubovi treba da napuste to takmicenje pa neka veliki sefovi gledaju ko ce im igrati.

Navijac

pre 6 godina

Sada je 16,o6 zar neko stvarno misli da nece igrati, pa to je samo jos jedan Covicev dribling...

David

pre 6 godina

Pa nek igra srpsku ligu a tamo 3 Coviceva kluba

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17