• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vijesti

14.04.2018

15:03

ORUŽANA PLJAČKA U REŽIJI BOKANA! Čović traži ekspertizu suđenja, razmišlja o povlačenju!

Crvena zvezda

ORUŽANA PLJAČKA U REŽIJI BOKANA! Čović traži ekspertizu suđenja, razmišlja o povlačenju!

Podeli vest

Crvena zvezda neće igrati četvrtu utakmicu protiv Budućnosti (21.00) ukoliko se ne napravi sudijska ekspertiza, poručio je predsednik crveno-belih Nebojša Čović

- Mi smo imali sastanak sa Iztokom Remsom, direktorom takmičenja Krešimirom Novoselom i sportskim direktorom Žarkom Čabarkapom. Dali smo im sekvence oružane pljačke, kojom je koordinirao sudija promenjenog identiteta Javor. Radi se o sudiji iz Evrolige koji je takav kakav je i koji je od prve sekunde napravio takav ambijent. Doveli su nas u situaciju u kojoj nema ni svrhe ni razloga uzbuđivati se, niti učestvovati u jednoj farsi koja se kao scenario pravi od oktobra 2017. godine - kazao je Čović posle sastanka.

On je rekao da su sve specijalne operacije išle od Dragana Bokana.

Mi smo blizu toga da donesemo tu odluku, jer nema svrhe da im kvarimo slavlje. A i ne bih da ponovo dolazim u halu, pa da nas gađaju šunkom, probajući da provociraju Omića ne zaboravljajući da oni imaju ŠehovićeNebojša Čović, predsednik Zvezde

To je Bokan vešto odradio šireći svoj uticaj i kombinujući, s obzirom na to da on zna da nas je pokrao, ali ne očekujem da je hrabar da to i prizna. Očekujem ekspertizu, da tu ekspertizu potpišu da je sve regularno, pa da ih mi tužimo, jer se ovde ne radi o dva boda, već i o materijalnoj šteti. A znate da ekran i televizije ne mogu da lažu - rekao je predsednik crveno-belih Nebojša Čović.

Navodi da je odluka da ekipa ne izađe na teren gotovo pa konačna.

- Mi smo blizu toga da donesemo tu odluku, jer nema svrhe da im kvarimo slavlje. A i ne bih da ponovo dolazim u halu, pa da nas gađaju šunkom, probajući da provociraju Omića ne zaboravljajući da oni imaju Šehoviće. Dan je dugačak, ima vremena za odluku, prvo da pogledamo kako je prošao meč Budućnost - Zeta, a onda i da ispratimo derbi.

Čović kaže da razmišlja da se povučem sa mesta predsedavajućeg ABA lige. 

- To ću verovatno i uraditi. Neću da učestvujem u lopovskim stvarima. Ja sport doživljavam na drugi način, u sportu sam skoro 50 godina, nisam priučeni sportista, prošao sam sve faze, sve ovo mi je ružno. Čovek sam koji vodi poreklo iz Crne Gore i nisam nikad doživeo veći stepen mržnje nego u petak uveče. I to od zaposlenih Bokanovih ljudi, on je primljen sa najvećim počastima u Beogradu, sedeo je u VIP loži. Sedeo sam i ja u njoj, ali su mi psovali i oca i majku, ali sve je to slučajno što se događa u petak, subotu, a možda i u nedelju. Pa neću da kvarim izborne rezultate i Bokanovu kandidaturu za gradonačelnika Podgorice. Ne osećam se ugroženim, ali ta mržnja je neverovatna - zaključio je Čović.

ZVEZDA NE IGRA VEČERAS PROTIV BUDUĆNOSTI! Čović povukao crveno-bele iz finala ABA lige!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan

pre 6 godina

A gde je ono" kad je tesko' Covic". Nego kme, kme... setite se kakav ambijent je bio u Zelezniku protiv Partizana..

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija