• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.04.2018

16:37

(VIDEO) DOKAZ KRAĐE U "MORAČI"! Evo kako su sudije oštetile Zvezdu!

Crvena zvezda

(VIDEO) DOKAZ KRAĐE U "MORAČI"! Evo kako su sudije oštetile Zvezdu!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde su oštećeni u trećoj utakmici finalne serije protiv Budućnosti, a sada se pojavio i dokaz za tako nešto

Sudijska trojka - Damir Javor, Mario Majkić i Tomislav Hordov donela je nekoliko odluka na štetu crveno-belih na utakmici u petak, koje su na kraju u velikoj meri uticale na rezultat.

Dejanu Davidovcu je sviran nesportski faul, dok je na drugoj strani Šehović mnogo žešće faulirao Feldina, ali je prošao samo sa ličnom greškom.

Feldin je u jednoj situaciji ukrao čistu loptu Lendriju i istrčao kontu, ali su arbitri pokazali da je faulirao protivnika. Tejlor Ročesti je ubacio trojku, ali su arbitri pokazali da je gazio liniju, iako se na usporenom snimku vidi da nije.

Takođe, sudije su u jednoj situaciji pokazale da je isteklo vreme iako je Dilan Enis izbacio loptu pre isteka napada.

Sve ovo se vidi na video snimku koji se pojavio na Jutjubu i upravo je ovakvo suđenje razlog zbog kojeg je predsednik Zvezde istakao da crveno-beli verovatno neće igrati četvrtu utakmicu.

ORUŽANA PLJAČKA U REŽIJI BOKANA! Čović traži ekspertizu suđenja, razmišlja o povlačenju! 

ZVEZDA NE IGRA VEČERAS PROTIV BUDUĆNOSTI! Čović povukao crveno-bele iz finala ABA lige!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nele

pre 6 godina

Blam,sramota,bruka,bezobrazluk.Kosarka polako ali sigurno sve vise lici na fudbal.A odakle su ove sudije?

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija