• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

14.04.2018

22:46

(VIDEO) PROTIV PARTIZANA JE NAJDRAŽE! Radonjić: Ne moram više nijedan gol da dam!

Crvena zvezda

(VIDEO) PROTIV PARTIZANA JE NAJDRAŽE! Radonjić: Ne moram više nijedan gol da dam!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić rekao je da mu je drago što je baš na "večitom" derbiju postigao svoj prvi gol u Superligi i istakao da mu je to najdraži pogodak u karijeri

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas na svom terenu ekipu Partizana sa 2:1 u 157. "večitom" derbiju i tako napravili veliki korak ka osvajanju titule.

- Mislim da smo tokom cele utakmice bili bolji. Drago mi je da sam na početku otvorio tim golom. Mislim da smo mogli da postignemo i više golova. Bila je dobra utakmica i nadam se da ćemo nastaviti ovako. Ništa nije gotovo, imamo još šest utakmica do kraja - rekao je Radonjić posle utakmice i dodao:

- S obzirom na to da u ligi nisam postigao još nijedan gol, drago mi je da sam to učinio baš danas na derbiju. Ako mene pitate, ne moram više nijedan da dam - dodao je on. 

Fudbaler koji je ponikao u Partizanu je istakao da mu je ovaj pogodak najdraži u karijeri.

- Bili su jako važni i golovi u Evropi, ali derbi je derbi... Video sam prostor izmedju dva igrača i nisam oklevao. Potrčao sam ka istoku da proslavim, ali kad sam video da je prazno odlučio sam da idem do severa - zaključio je Radonjić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija