• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mozzarsport

17.04.2018

17:54

DONALD ODLAZI NA OSTRVO! Velikan ozbiljno zgrizao za Holanđanina!

Crvena zvezda

DONALD ODLAZI NA OSTRVO! Velikan ozbiljno zgrizao za Holanđanina!

Podeli vest

Mičel Donald, stranac sa najviše nastupa za Crvenu zvezdu, mogao bi od leta da nosi dres velikana iz Škotske - Glazgov Rendžersa

Holanđaninu ugovor sa Zvezdom ističe na kraju sezone, a kako prenosi Mozzartsport klub iz Škotske ga ozbiljno želi u svojim redovima, pa su krenuli u realizaciju. 

Trenutno je sve u početnoj fazi, ali konkretnu akciju treba uskoro očekivati. Rendžers ne bi morao da plaća obeštećenje Crvenoj zvezdi, a Škoti su odično upoznati sa kvalitetima veziste jer su ga veće nekoliko puta gledali na delu. 

Podsećanja radi, Dinamo iz Moskve je zimus pokušao da dovede Donalda, ponudio mu godišnju platu od 800.000 evra. Ali, on je odbio i odlučio da sačeka leto i kraj ugovora sa liderom Superlige, jer veruje da bi mogao da izvuče više para . 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasa

pre 6 godina

Opet sve nanovo, na ostrvo, pa i Spaniju, a na kraju zavrsi u Kini, u najboljem slucaju. Terza uvek isto, neko mu pokazao, a on ne zna da promeni.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija