• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: fkcrvenazvezda

18.04.2018

15:58

STIŽU PRVA ZVEZDINA POJAČANJA! Mrkela pravi tim za Ligu šampiona!

Crvena zvezda

STIŽU PRVA ZVEZDINA POJAČANJA! Mrkela pravi tim za Ligu šampiona!

Podeli vest

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela zadovoljan je rezultatima ekipe ove sezone i istakao da su oni dobili smisao posle pobede protiv Partizana (2:1)

Čitava sezona je nakon pobede nad Partizanom dobila pravi smisao. Imali smo zaista dobru sezonu, igrali smo dobro, pravili razliku u prvenstvu. Igrali smo kvalitetno u Evropi protiv izuzetno jakih protivnika, izborili proleće... Ali sve to ne bi imalo smisla da nismo pobedili Partizan i da nismo ovoliko blizu titule - rekao je Mrkela za sajt kluba.

Mladi opravdali poverenje
Mitar Mrkela se osvrnuo i na ulogu mladih fudbalera u timu.
Još jedna od ideja na početku sezone bila je da 'guramo' našu decu. Luka Adžić i Uroš Račić su imali zavidnu minutažu, a afirmisali mlade igrače poput Luke Ilića, Nemanje Radonjića, Srđana Babića... I sa te strane možemo da budemo zadovoljni - rekao je Mrkela.

Sportski direktor crveno-belih istakao je da se već radi na formiranju tima za narednu sezonu.

Kada se završi jedan prelazni rok, odmah počinje priprema za drugi. Već smo u pregovorima s nekim igračima i mislim da će brzo biti objavljeno i neko ime, fudbaler koji će doći kod nas. Želim da se što bolje i brže pojačamo kako bismo počeli kvalifikacije u što jačem sastavu - kazao je on.

On je kazao da će o tituli u prvenstvu pričati tek kada je i matematički obezbede.

- Zadovoljni smo zbog toga što imamo devet bodova prednosti, šest kola pre kraja prvenstva. Ekipa je protiv Partizana odigrala zaista sjajnu utakmicu. Bilo je potrebno da pobedimo kako bismo pokazali da smo pravi šampioni i čestitam momcima na tome. Sve misli su nam usmerene ka Nišu. Pokušaćemo da odigramo maksimalno i što pre osvojimo titulu - poručio je sportski direktor kluba.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija