• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.04.2018

08:54

ŠTA JE LE TALEK HTEO DA KAŽE? Štoper Zvezde raspalio maštu navijača ovom izjavom!

Crvena zvezda

ŠTA JE LE TALEK HTEO DA KAŽE? Štoper Zvezde raspalio maštu navijača ovom izjavom!

Podeli vest

Pobedu fudbalera Crvene zvezde nad Radničkim od 3:1 posebno će pamtiti Damijan Le Talek, koji je stoti put na zvaničnoj utakmici poneo crveno-beli dres 

- To je veoma lep jubilej za mene. Igrao sam skoro svaku utakmicu od kada sam došao, tako da ova brojka nije iznenađenje za mene. Na sreću nisam imao problema sa povredama i zato sam i uspeo da sakupim sto utakmica za kratko vreme. Od kada sam došao trener Božović je imao poverenje u mene, sada je ista situacija sa šefom Milojevićem. Hvala im na tome što su mi dali šansu da igram za Crvenu zvezdu, ovo je i njihova zasluga. Videćemo na kom broju utakmica u crveno-belom ću se zaustaviti - rekao je Le Talek, kome ugovor sa Zvezdom istuče u junu.

Hvala im na tome što su mi dali šansu da igram za Crvenu zvezdu, ovo je i njihova zasluga. Videćemo na kom broju utakmica u crveno-belom ću se zaustaviti Damijen Le Talek, štoper Zvezde

Zvezdan Terzić, sportski direktor, priznao je da Zvezda i dlaje razgovora sa Le Talekom o nastavku saradnje.

- Nisam verovao kada sam dolazio u Crvenu zvezdu da ću odigrati 100 utakmica i da ćemo kao ekipa napraviti ovako lepe stvari, ne možete da razmišljate na taj način. Naporno sam radio za sve ovo, trudio sam se da igram svaku utakmicu. Mnogo volim da igram, ne želim da propustim nijedan meč. Veoma sam srećan zbog svega što sam uradio u Crvenoj zvezdi. Nadam se da ću imati još više utakmica - rekao je Francuz i možda najavio da bi sa crveno-belima ovog leta mogao da napada Ligu šampiona.

Još pet utakmica ostalo je do kraja šampionata.

- Sve smo bliže tituli, ali još uvek nije ništa nije sigurno. Fudbal je takva igra da je sve moguće. Moramo da nastavimo sa maksimalno ozbiljnim pristupom svakoj utakmici do kraja. Potrudićemo se da u naredne dve utakmice rešimo pitanje osvajača šampionske titule - poručio je Le Talek. 

(VIDEO) JOŠ DVE POBEDE DO TITULE! Crvena zvezda protutnjala kroz Niš, Ben se sit ispromašivao




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija