• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.04.2018

18:33

U ZVEZDI SAM ZBOG GOLOVA I TROFEJA! Ben srećan u crveno-belom dresu!

Crvena zvezda

U ZVEZDI SAM ZBOG GOLOVA I TROFEJA! Ben srećan u crveno-belom dresu!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben kaže da mu sve ide po planu u crveno-belom dresu, da je došao da postiže golova i osvaja trofeje i poručio da će titula biti podsticaj za izazov u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Došao sam u Zvezdu da igram, da postižem golove i da osvojim šampionsku titulu. Za sada sve ide po planu, trudim se da budem na najvišem mogućem nivou. Srećan sam ovde, osvajanje titule bila bi kruna na ovu sezonu i veliki podsticaj za ono što nas očekuje od juna. Naravno da nam je svima titula u mislima, ali nikako nam to ne odvlači fokus sa utakmica. Zato sada razmišljamo samo o prvom narednom protivniku, trenutno nam je najvažnije da pobedimo Čukarički - rekao je Ben za klupski sajt.

Izabranici Vladana Milojevića u odličnom raspoloženju, nakon pobede u Nišu (3:1), dočekuju treći meč u plej-ofu, već u sredu.

- Bilo je izuzetno važno da pobedimo u Nišu nakon euforije i trijumfa u derbiju da nastavimo pobednički niz. Bliži se kraj sezone i znamo koliko je važno da maksimalno ozbiljno pristupamo svakoj utakmici i da što pre i matematički obezbedimo titulu. Zato smo izuzetno zadovoljni što smo trijumfovali i u Nišu.

Pošteno se Ben ispromašivao u Nišu.

- Iako smatram da sam lično mogao i bolje da odigram, imao sam mnogo šansi, ali ne mogu da budem nezadovoljan pošto sam postigao gol i zabeležio asistenciju -  poručio je napadač koji je stigao u Zvezdu zimus iz Olimpijakosa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija