• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

26.04.2018

17:29

(VIDEO) ZVEZDA BACILA OKO NA SPORTINGOVO DETE! Menadžer Farlija Rose bio u Beogradu!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDA BACILA OKO NA SPORTINGOVO DETE! Menadžer Farlija Rose bio u Beogradu!

Podeli vest

Na "Marakani" uveliko razmišljaju o pojačanjima, a novi pik Crvene zvezde je fudbaler Panatolikosa Farli Rosa

Crveno-beli nisu odustali od Argentinca Giljermea iz Beneventa, ali on nije jedini kojeg žele odgovorni ljudi iz Ljutice Bogdana. Mozzartsport prenosi da je menadžer 24-godišnjeg brazilskog ofanzivca u sredu bio u Beogradu.

Od 2014. godine Farli hleb zarađuje na Kipru i poslednjoj sezoni u Grčkoj. Sasvim dovoljno podataka za spoznaju da ga trener Crvene zvezde Vladan Milojević odlično poznaje.

Farli je dešanjak, ali najbolje se snalazi na poziciji levog krila i centralnog veznog igrača. Prošao je omladisnku školu Sportinga iz Lisabona, a igrao je za Sevastopolj, Apolon iz Limasola, AEK-u iz Larnake, a od 2016. godine je u Panatolikosu.

Ove sezone Brazilac je u svim takmičenjima odigrao 32 utakmice i postigao šest golova. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija