• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.S.

28.04.2018

08:45

AEK SE BAŠ NAMERAČIO NA MILOJEVIĆA, Zvezda mu nudi 500.000 evra, dvostruko manje od Grka!

Crvena zvezda

AEK SE BAŠ NAMERAČIO NA MILOJEVIĆA, Zvezda mu nudi 500.000 evra, dvostruko manje od Grka!

Podeli vest

Grci ne odustaju od Vladana Milojevića! Posle PAOK-a i Olimpijakosa interesovanje za trenera Crvene zvezde pokazao je i novi šampion Grčke AEK

Kako piši tamošnji mediji, aktuelni trener AEK-a Manolo Himenez najverovatnije bi trebalo da zameni Vićenca Montelu u Sevilji. Zbog toga se sportski direktor Atinjana Dušan Bajević bacio u potragu za novim stručnjakom, a izbor je pao na Milojevića.

Proveren stručnjak

Bajević, koji je svojevremeno i sam bio trener Zvezde, spreman je da aktuelnom strategu crveno-belih ponudi platu od milion evra po sezoni. Pored toga, Milojević bi dobio priliku i da vodi ekipu u Ligi šampiona jer grčki prvak ide direktno u elitno takmičenje, bez kvalifikacija.

Nude mu novi ugovor
Očekujem da ćemo u nedelju postati šampioni, a onda ćemo sesti sa Milojevićem da popričamo o nastavku saradnjeMitar Mrkela, sportski direktor Zvezde


- Milojevića je ove sezone želeo PAOK, pa Olimpijakos, pa sad AEK. Nije ni čudo s obzirom na rezultate koje je napravio sa Crvenom zvezdom. U Ligi Evrope pokazao je da ume da se nosi sa znatno jačim klubovima. Pritom, Milojevića poznaju iz vremena kad je radio Panionisu i tada je ostavio dobar utisak - objasnili su grčki mediji.

Milojević u Zvezdi ima ugovor do kraja sezone i slobodan je u izboru nove sredine. Iako sve ukazuje da će ostati na "Marakani", on još nije potpisao novi ugovor. Poznato je da je šef stručnog štaba rekao upravi da hoće najpre da osvoji šampionsku titulu.

On je juče gostujući na Ekonomskom fakultetu odgovorio studentima i na pitanje o svojoj budućnosti.

- Kad se sve ovo završi i kad se malo slegnu utisci, razgovaraću sa ljudima u klubu. Lepo mi je u Crvenoj zvezdi, u tom klubu sam od svoje 16. godine i on mi je pružio sve. Sad uživam, videćemo šta će biti u budućnosti - rekao je Milojević.

Sportski direktor Mitar Mrkela objasnio je za Informer da mu trener nijednom nije pomenuo da ima bilo kakvu ponudu.

Karte za Napredak na "Marakani"

Karte za utakmicu 4. kola plej-ofa Superlige koju će u nedelju (16.00) u Kruševcu odigrati Napredak i Crvena zvezda prodavaće se i danas od 11.00 do 17.00 časova na "Marakani" po ceni od 400 dinara. Reč je o ulaznicama za južnu tribinu, gde će inače na stadionu "Mladost" biti smešteni navijači crveno-belih. Očekivan je veliki broj pristalica Zvezde kako bi zajedno sa svojim ljubimcima eventualno proslavili titulu.

- Teško mi je da komentarišem te informacije jer čak nisam ni pročitao da se AEK interesuje za Milojevića. Evo, baš sam pre nekoliko sati bio sa njim, ništa mi nije rekao. Znam Milojevića, znam kakav je čovek, sigurno bi mi rekao da je dobio ponudu ili da razmišlja o nekom drugom klubu - rekao je Mrkela.

Već u nedelju od 16.00 časova (Arena sport 1), crveno-beli gostuju kruševačkom Napretku i ukoliko pobede, i matematički će osvojiti titulu. Samim tim stvoriće se svi preduslovi na kojima je Milojević insistirao kako bi produžio saradnju sa klubom sa "Marakane".

- Očekujem da ćemo već u nedelju postati šampioni, a onda ćemo sesti sa Milojevićem da popričamo o nastavku saradnje, ciljevima i načinu na koji ćemo da ih ostvarimo - zaključio je Mrkela.

Dobiće 500.000 evra

Jasno je da Zvezda finansijski ne može da parira grčkim klubovima. Prema nezvaničnim informacijama, crveno-beli će Milojeviću ponuditi plato od 500.000 po sezoni, dvostruko manje od onoga što bi dobio u Grčkoj. Ipak, na "Marakani" se nadaju da će prevagnuti njegova želja da pokuša da uđe u Ligu šampiona sa klubom za koji je emotivno vezan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija