• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novasports.gr

28.04.2018

11:59

"DELIJE", LAŽNA UZBUNA! Bajević NEĆE Milojevića: To nema veze sa istinom!

Crvena zvezda

"DELIJE", LAŽNA UZBUNA! Bajević NEĆE Milojevića: To nema veze sa istinom!

Podeli vest

"Delije" mogu da odahnu, AEK nije zainteresovan za trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića, poručio je sportski direktor kluba Dušan Bajević

U petak su grčki mediji preneli da se AEK pridružio Olimpijakosu i Panatinaikosu, koji se  navodno bore za srpskog stručnjaka, a šefa stručnog štaba lidera Superlige.

Mitar Mrkela je mirno poručio da o tome ništa ne zna, da mu trener ništa nije rekao, a grčke medije demantovao je i sam Bajević u subotu. 

- To nema veze sa istinom. To što je napisano nema ni najmanje veze s realnošću. Nisam razgovarao ni sa kim. Naš trener je Manolo Himenez - kategorično je rekao za Novasports Dušan Bajević, možda malo i ljut zbog dezinformacija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija